El este românul care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Italia! Iubita sa este distrusă de durere
Actual

El este românul care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Italia! Iubita sa este distrusă de durere

G. S.
11 oct 2018

Un grav accident s-a produs ieri, în Italia, acolo unde un român şi-a pierdut viaţa. Bărbatul a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp, fiind, în cele din urmă, aruncat prin trapa maşinii.

Românul mort în cumplitul accident produs ieri, în Italia, este Ioan Mihalyi. Ioan locuia şi trăia de peste 10 ani la Bologna şi de curând reuşise să îşi cumpere o casă împreună cu iubita lui, Maria. În ziua producerii accidentului, românul mergea către un bun prieten, care îşi aniversa ziua de naştere.

Potrivit informaţiilor din presa italiană, Ioan Mihalyi nu consumase alcool în ziua producerii accidentului, iar în maşină se mai afla un pasager de origine marocană, care s-a ales doar cu răni. Ioan Mihalyi se grăbea să ajungă la Bologna, unde îl aştepta Maria, pentru cină, aşa că nu a mai ţinut cont de viteza pe care a avut-o şi care s-a dovedit a fi fatală, în cele din urmă.

Răpusă de durere după cele auzite, Maria a postat pe Facebook o fotografie de doliu la profil şi o poză cu ea şi Ioan Mihalyi, alături de un mesaj extrem de dureros.

„Dumnezeu să te odihnească, suflet bun! O să îmi lipseşti enorm de mult. Te iubesc, baby” a scris Maria, în dreptul fotografiei cu ea şi Ioan Mihalyi. 

viewscnt
TAGURI: accident, roman, mort, italia

Urmareste-ne pe Facebook