EL este românul din Italia găsit spânzurat în casă, de soţia lui! Doi copii au rămas acum orfani de tată

Un tânăr român a fost găsit spânzurat în casă, de soţia lui, în Italia. Ionuţ avea 34 ce ani şi a lăsat doi copii mici orfani de tată.

M.C.B., marți 11 decembrie 2018 , 09:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Originar din Dobrogea, Ionuţ trăia de mai mulţi ani la Aversa, lângă Napoli, împreună cu soţia lui, Angela, şi cu cei doi copii, o fetiţă şi un băieţel.

Duminică, aproape de miezul nopţii, Angela a venit acasă şi l-a găsit pe Ionuţ spânzurat, fără suflare. L-a dat jos din ştreang, a sunat la 118 şi a încercat să-l resusciteze.

Lupta ei a fost în zadar. Salvatorii sosiţi de urgenţă nu au mai putut face nimic pentru el.

Motivul pentru care s-a sinucis, încă necunoscut

Tragedia a luat prin surprindere rudele şi cunoscuţii lui Ionuţ. Pe Facebook curg mesajele de condoleanţe şi de asemenea cei care l-au cunoscut sunt nedumeriţi în legătură cu gestul lui.

Unii dintre ei vorbiseră online cu el chiar duminică, cu câteva ore înainte ca tânărul să-şi ia viaţa. Nimeni nu ştie să fi avut probleme şi nici vreun motiv pentru care să îşi ia viaţa. Era un tătic fericit şi foarte mândru de cei doi copii ai lui.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si