El este românul pe care familia l-a căutat timp de 20 de ani. A fost găsit în Italia

Bărbatul plecase în 2002 în Italia pentru a le oferi copiilor săi un trai mai bun.

K.B., joi 27 februarie 2020 , 13:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bărbatul se numeşte Macra Leon Antonius, are 49 de ani şi este originar din Bistriţa. La un moment dat bărbatul a dispărut complet, nici una din rudele sale nu a mai primit niciun semn de la el.
Zilele trecute tot o româncă din Italia l-a surprins în tramvai vorbind singur. Femeia l-a pozat și a cerut ajutorul oamenilor pe un site de socializare: : „nu este prima dată când îl întâlnesc, dar azi dimineață l-am auzit vorbind singur în românește”.
Femeia a încercat să vorbească cu el, dar părea că bărbatul trăiește într-o lue imaginară.
Rudele bărbatului l-au recunoscut în fotografiile postate pe grupul de Facebook.

Citeste si: Iohannis: Este normal să tratăm cu toată seriozitatea situaţia generată de apariţia cazurilor de coronavirus, dar nu există niciun motiv real de panică

Citeste si: O nouă atenționare meteo! Va fi prăpăd

Citeste si: Ciorbă cu borș: Adevărul despre această combinație. Până acum nu se știa

„Dan a lăsat în România o familie pe care, din păcate, între timp a pierdut-o. Soția a divorțat de el, s-a recăsătorit și a plecat cu copiii în Spania, unde se află și astăzi. Bogdan avea aproape 7 ani când tatăl său a plecat în Italia, erau foarte atașați unul de altul și băiatul încă și-l amintește foarte bine. Fetița, Vanessa, era mult mai micuță, îl știe pe tăticul ei doar din poze, dar acum, când mătușa a sunat-o să-i spună că aproape l-au găsit, i-au dat lacrimile de emoție”, a povestit sora bărbatului pentru Rotalianul.

Rudele băbatului vor merge în Italia pentru a-l aduce acasă.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si