El este tanarul roman, declarat vampir, care doarme in sicriu! "Ne hranim doar cu sange..."

Andreas Bathory, un bărbat care se declară vampir şi care spune că trăieşte în preajma Castelului Bran, a atras atenţia presei occidentale.

G. S., sâmbătă 06 octombrie 2018 , 12:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tânărul român spune că a fost ales conducătorul „Ordinului Dragonilor” din Transilvania şi a dezvăluit secretele vieţii sale de „vampir” şi modul în care a început să trăiască în lumea „vampirismului“.

Trăieşte în catacombele Castelului Bran, doarme în sicriu şi se hrăneşte cu sângele “lebedelor negre”. Asta a povestit Andreas Bathory, un tânăr român care-şi ascunde vârsta şi identitatea reală, într-un interviu acordat zilele trecute tabloidului britanic „The Sun”.

„Mâncăm numai de la donatorii consensuali. Ai fi surprins cât de mulţi oameni se oferă liber, dacă îi spui că eşti un vampir”, a spus el pentru noticias24.com.  

În viaţa de zi cu zi Andreas lucrează ca designer de modă. Se mai declară organizatorul evenimentelor din castelul lui Dracula, organizează tururi ale castelului, scriitor şi antrenor în tantra mâinii stângi.  

Andreas spune că "adevăratul vampirism" nu trebuie confundat cu ideea mai modernă, fetişizată de a bea sânge, potrivit ladbible.com.

Andreas spune că viaţa sa s-a schimbat în urmă cu patru ani când ar fi fost vizitat de însuşi Vlad Ţepeş.  

„Acum patru ani, el a venit la mine în visele mele. Era într-o cameră întunecată, numindu-mă <>. Nu cred că sunt urmaşul lui, dar mai degrabă m-a ales să-i transmit mesajul şi tradiţiile noii generaţii. După acea noapte, am adus o ofrandă la locul unde a fost ucis. Dacă mi-ar fi spus cineva toate astea acum un deceniu, ar părea o fantezie, dar dacă te-ai confrunta cu forţele pe care le am, ai înţelege”, spune „vampirul”.

 

Citeste mai mult pe Adevarul

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si