Ele sunt maicutele care il ingrijesc pe Regele Mihai
Actual

Ele sunt maicutele care il ingrijesc pe Regele Mihai

A.L.
14 nov 2017

Alaturi de Regele Mihai, la resedinta sa din Elvetia se afla de mai bine de un an si jumatate, de cand a fost diagnosticat cu leucemie cronica si cancer de piele, doua maicute. Acestea fac parte din obstea singurei manastiri romanesti de maici din Elvetia. Sunt zi si noapte la capataiul Majestatii Sale, care, potrivit unor surse, se simte mai bine.

„Regele Mihai se simte mai bine, este linistit, constient”, se arata in corespondenta din Elvetia a TVR, postul precizand ca informatia nu este comunicata oficial de Casa Regala. Mai mult, regele mananca si comunica cu cei din jur, relateaza presa elvetiana. Chiar daca nu este oficiala, aceasta este o veste imbucuratoare, tinand cont ca in urma cu o saptamana Casa Regala anuntase ca starea de sanatate a Majestatii Sale s-a agravat, apoi ca a fost impartasit.

La resedinta sa din Aubonne (Elvetia), regele ii are alaturi pe angajatii Casei Regale, printre care Constanta Iorga, consiliera sa care s-a mutat de cativa ani acolo, dar si cate doua maicute, de la singura manastire romaneasca de maici din Elvetia, Acoperamantul Maicii Domnului.


Ii sunt aproape regelui si ingrijesc de sanatatea lui de mai bine de un an si jumatate, atunci cand a fost diagnosticat cu cele doua boli crunte: cancer de piele si leucemie.

Sursa: Click.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook