Este oficial! Ce se întâmplă cu Electric Castle și Jazz în the Park. Anunțul organizatorilor

Edițiile din acest an ale festivalurilor Electric Casle și Jazz in the Park vor fi anulate. Organizatorii au făcut publice noile date pentru cele două evenimente.

I.C., marți 02 iunie 2020 , 11:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Deciza de amânare a Electric Castle și Jazz in the Park vine pe fondul măsurilor luate de autorități privind spectacolele în aer liber.

Electric Castle revine în iulie 2021

„În toate experiențele create, sănătatea și siguranța publicului au fost prioritare. Am muncit în acest spirit și în ultimele 11 luni, pregătind cea de-a 8-a ediție. Din păcate, cu o lună și jumătate nainte de momentul în care aceasta ar fi trebui să debuteze, nu există niciun scenariu în care noi le-am putea asigura așa cum ne-am dori. Urmând direcția stabilită de toate marile evenimente din lume și deciziile autorităților din majoritatea statelor europene, pe care anticipăm că și autoritățile române le vor implementa, în curând, anunțăm oficial că ediția a 8-a a Electric Castle se amână pentru perioada 14 - 18 iulie 2021.

Este o decizie foarte dificilă și suntem conștienți de dezamăgirea și tristețea pe care le simt nu doar fanii noștri ci și toți cei care, an de an, fac posibilă fiecare ediție a festivalului. De la echipe de producție, tehnicieni, artiști, arhitecți, comercianți, comunitatea locală și voluntari, mii de oameni vor simți efectele acestei decizii”, au transmis reprezentanții Electric Castle.

Jazz in the Park, amânat pentru iulie 2021

Și cea de-a opta ediție a festivalului Jazz in the Park se va amâna pentru anul viitor, au anunțat organizatorii.

„Ținând cont de faptul că pandemia COVID-19 continuă să evolueze imprevizibil și având în vedere restricțiile impuse de autoritățile române în desfășurarea evenimentelor de mari dimensiuni, organizatorii festivalului Jazz in the Park au decis reprogramarea ediției din acest an.

Astfel, cea de-a opta ediție a festivallui, care trebuia să se desfășoare între 25 și 28 iunie, în Parcul Central din Cluj-Napoca, se amână pentru anul viitor și va avea loc în perioada 24 - 27 iunie 2021”, au transmis și reprezentanții Jazz in the Park.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si