Elena Băsescu, declarații despre bunicul Traian Băsescu: "E implicat și dedicat, dar nu își răsfață nepoții peste măsură! E sever"

Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Băsescu, a stat de vorbă cu reporterul Sergiu Negoțiu-Piloff.

R.L., joi 14 martie 2019 , 16:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Elena Băsescu a acordat interviul cu fetița sa cea mică în brațe, Anastasia. Interviul a fost difuzat în exclusivitate la Teo Show.

Elena Băsescu a făcut declarații despre tatăl său, bunicul Traian Băsescu în relația cu cei patru nepoți. Fiica cea mică a fostului președinte se gândește să se întoarcă în politică, dar asta după ce vor mai crește cei trei copii ai săi.

Citeste si: Un bărbat a amenințat că își dă foc în fața tribunalului din Timișoara

 

Ce declarații a făcut Elena Băsescu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D:

Anastasia este un copil foarte vesel! E activă. Dimineața ne trezim toți la 6 și jumătate, Sofia și Traian merg la grădiniță. Ne pregătim pentru plecare. Eu îi duc la grădiniță. Îi duc la 8 și îi iau la 17. Dorm acolo, stau la grădiniță la program prelungit. Eu stau cu Anastasia cât ei sunt la grădiniță. A fi mama a trei copii nu mi se pare un lucru atât de greu, așa cum poate se vede din exterior. Primesc ajutor, nu ascund asta. Primesc ajutor de la bunici.Sofia și Traian sunt omogeni, se înțeleg, au răbdare, mă ajută cu Anastasia, sunt foarte implicați. Nu există gelozii între ei. Au așteptat-o cu nerăbdare de când era în burtică, abia așteptau s-o cunoască.

Ochii albaștri sunt ai tatălui meu. E copil dezvoltat, are fizionomia tatălui ei. Seamănă cu Cătălin și cu tata. Niciun copil nu a luat multe de la mine, să știi!

Citeste si: Fostele concurente de la Exatlon au urcat pe podiumurile de moda! Cum s-au descurcat?

Tata e un bunic exemplar, implicat și dedicat, dar care nu dorește să-și răsfețe nepoții peste măsură. Sever când vine vorba de educație, cum a fost și cu mine și sora mea. Are foarte multă răbdare cu nepoțeii lui.

Sunt foarte mulțumită de viața mea. Nu spun nu unei viitoare întoarceri în politică. Aștept să crească un pic copiii. Acum sunt foarte mici, au nevoie de mine, au nevoie să-mi dedic timpul lor 100%.

Vezi interviul VIDEO pe wowbiz.ro

Te-ar putea interesa si