Elena Merisoreanu rupe tacerea la o zi dupa inmormantarea Ionelei Prodan: "Am fost foarte dezamagita!" Ce s-a intamplat
Life

Elena Merisoreanu rupe tacerea la o zi dupa inmormantarea Ionelei Prodan: "Am fost foarte dezamagita!" Ce s-a intamplat

M. P.
20 apr 2018

Elena Merisoreanu a pierdut o prietena draga. Ionela Prodan nu ii era doar colega de scena, ci cea mai apropiata persoana.

Indragita interpreta de muzica populara este dezamagita de ceea ce s-a intamplat la inmormantarea Ionelei Prodan. Ea spune ca s-a asteptat sa vina mai multi colegi de scena sa-si ia ramas bun de la cea care a fost Ionela Prodan.

Citeste si: Si-a presimiti oare sfarsitul? Cu un an inainte sa moara, Ionela Prodan a mers in casa primarului din Dabuleni si i-a cerut ASTA! Nici pana acum dorinta nu i-a fost indeplinita

"Eu din clipa in care a dus-o la capela am stat pana s-a inchis capela. Am fost foarte dezamagita azi, am crezut ca solistii care nu au fost sa isi ia ramas bun de la coleaga noastra vor veni astazi. Am ramas dezamagita ca au fost foarte putini. Pe Ionela Prodan o stiu de cand aveam 19 ani. O cunosc de cand s-a cunoscut cu Traian Tanase, la toate evenimentele din familie am fost alaturi. A ramas un gol ca am pierdut o colega si o prietena. Mi-a adus multa bucurie in suflet prin vorbele ei, sa stiti ca Ionela Prodan a plecat impacata ca si-a vazut fetele la casele lor. O felicit pe Anamaria Prodan ca a stat cu ea de cand a adus-o la capela pana cand a condus-o pe ultimul drum. Ionela Prodan a trecut prin multe incercari cu credinta si demnitate", a declarat Elena Merisoreanu la un post tv.

Citeste si: Pomana Ionelei Prodan a luat sfarsit. Ce a facut Anamaria Prodan a uimit pe toata lumea prezenta

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook