Elena, sotia buzoianului care a murit inecat la mare in timp ce salva o alta persoana, face marturii cu lacrimi in ochi! "E eroul meu, dar vreu ca pe viitor sa avem salvamari responsabili in Romania!"

Dan Dumitrache, un tanar de 34 de ani din Buzau, a murit in incercarea disperata de a salva o femeia care se zbatea in apele marii, la Mangalia. Dan n-a ezitat nicio secunda, a sarit in mare si a reusit sa o salveze pe ea, dar, din pacate, el s-a inecat.

C.I.P., marți 21 august 2018 , 16:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In urma lui a ramas o sotie indurerata si doi copii care vor creste fara tata. Barbatul urmeaza sa fie condus astazi pe ultimul drum, iar in urma lui se asterne o mare de tacere si de lacrimi. "I-am jurat lui Dan al meu ca-l voi razbuna. Nu am nevoie de bani, nu vreau ca ai mei copii sa traiasca din bani castigati de pe urma mortii tatalui lor, dar vreau ca in Romania plajele sa fie amenajate corespunzator, salvamarii sa fie responsabili, constiinciosi si sa aiba dotari pentru ca nu mai vreau ca alti oameni sa moara ca Dan al meu", a declarat Elena Dumitrache pentru cei de la Libertatea.

Elena si-a amintit si clipele dureroase cand sotul ei a fost scos mort din apa. "Cand Dan al meu a intrat in mare, nu era niciun salvamar pe plaja, altfel nu ar fi intrat. Femeia nu era din grupul nostru, insa el a intrat din altruism si din dorinta pe care o avea mereu, aceea de a salva oameni. A fost asistent medical si pe sectie asta a facut tot timpul. Mereu a fost foarte saritor. L-am vazut cand a intrat si apoi cand mi l-au scos inclestat", povesteste sotia lui Dan.

Mai multe detalii despre aceasta tragedie ai AICI. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si