O deţinută a penitenciarului "Vilma Curling Rivera"( n.r fosta denumire este El buen pastor) condamnată la închisoare după ce şi-a ucis soţul cu o daltă de spart gheaţa, le-a dat, din spatele gratiilor, un interviu cutremurator reporterilor unui post de televiziune.

Acum ceva timp, femeia a povestit ca închisoarea unde se afla în prezent şi Elena Udrea este supraaglomerată, multe dintre deţinutele de acolo fiind silite să doarmă pe jos, în băi mizerabile.

Traian Basescu si Adelina Pestritu

Mai mult decât atât, aceasta a declarat că găseşte frecvent gândaci şi viermi în mâncare şi că în penitenciar nu există suficient personal medical deşi majoritatea celor care-şi ispăşesc pedepsele sunt grav bolnave.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

în plus, conform spuselor aceleiaşi femei, în penitenciar ar avea loc foarte des episoade cu violenţe crunte, deţinutele "călcându-se în picioare" una pe cealaltă.

" În iadul acesta trăiesc laolaltă ucigaşe, pedofile, violatoare şi traficante de droguri.

Gardienii de multe ori închid ochii când acestea se bat pană nu mai mişcă. Există celule unde stau 74 de deţinute şi sunt trei băi disponibile pentru 200 de femei", este una dintre declaraţiile şocante venite din interiorul închisorii "Vilma Curling Rivera".
 

Traian Basescu si creatoarea de moda Paula Milea

Ei bine, În timp ce Udrea trece prin momente cumplite şi se teme pentru sănătatea ei, dar şi pentru integritatea ei fizică şi psihică, în "închisoarea groazei", prietenul şi mentorul ei in politica, Traian Băsescu, pare că înfloreşte.

La botezul nepoatei lui a fost cel mai în formă invitat, a dansat toată noaptea şi s-a pozat cu cele mai sexy femei din showbiz printre care Adelina Pestriţu, designerul Paula Milea si Alexandra Ghinea. Când nu a debordat de energie pe ringul de dans, fostul sef al statului a spus bancuri si poveşti pe care audienţa le-a ascultat fascinată. 

Traian Basescu si una dintre cele mai bogate romance, Alexandra Ghinea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si