Elena Udrea face eforturi disperate pentru a scăpa de închisoare! Avocatul ei face afirmaţii şocante: „Fiica ei este în pericol!”

Avocatul Elenei Udrea face tot posibilul să o scoată din închisoare.

duminică 09 decembrie 2018 , 14:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
 
Elena Udrea a fost reţinută de poliţie împreună cu Alina Bica în Costa Rica, ţara în care s-au refugiat şi pe care o credeau sigură. Cele două femei au fost încarcerate în penitenciaruL El Buen Pastor, iar avocaţii fac toate eforturile pentru eliberarea lor, în timp ce România îşi doreşte întoarcerea lor în ţară unde au fost condamnate la închisoare.
 
Elena Udrea a născut chiar înainte de a fi ridicată de către autorităţi, iar avocatul ei încearcă să se folosească de acest lucru în avantajul
ei. Având în vedere că mai multe persoane, printre care şi Cătălin Botezatu, au declarat că este inuman ca bebeluşul să fie departe de mamă în primele luni de viaţă apărătorul ministrului susţine că Eva este în pericol. 
 
„În apărarea ei pentru a ieşi din închisoarea din Costa Rica, Elena Udrea a angajat un medic privat care a susţinut că fiica ei este în pericol dacă stă cu ea în spatele gratiilor, acolo unde ea este în arest până se soluţionează dosarul de extrădare”, se arată într-un document, relatează România TV. 
 
Medicul a fost întrebat de către judecător „Unde trebuie să stea un copil care are probleme de sănătate?”, iar răspunsul primit a fost „Trebuie să stea acasă cu mama lui”. Magistratul nu a fost însă de aceeasşi părere, spunând că dacă un bebeluş are probleme medicale ar trebui să se afle într-un spital. 
 
Sursa: Wowbiz

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si