Udrea lansează un mesaj dur în mediul online, chiar din spatele gratiilor. Blondina a fost adusă din Bulgaria, și încarcerată la penitenciarul Târgșor. Udrea a depus o contestație la ÎCCJ, contestație care a fost respinsă la finalul lunii trecute. Așadar, fostul ministru al Turismului a rămas în spatele gratiilor, de acolo de unde a făcut câteva dezvăluiri violente.

Postarea făcută de blondină provoacă o răsturnare de situație.

Noi dezvăluiri au fost făcute într-un alt dosar în care este acuzată de corupție.

Elena Udrea- nou mesaj din închisoare

Judecătorii au respins, la finalul lunii iunie, cererea formulată de fostul ministru al Turismului în ceea ce privește suspendarea executării pedepsei Gala Bute. Totodată, procurorii au decis să meargă mai departe cu ancheta și în cazul altui dosar, fiind vorba de dosarul „Hidroelectrica”.

Citește si: Ce o așteaptă pe Elena Udrea în penitenciar

Acum Udrea a lansat un mesaj violent. Ea a postat un mesaj, în mediul online, din spatele gratiilor.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins- wowbiz.ro

Citește si: Elena Udrea și-a făcut planul ca să scape de închisoare. Avocat: „Mai avem de pus la punct...”. Astăzi a fost vizitată de soțul ei

„Dosarul cu Buzaianu NU este despre faptul că eu aș fi primit vreun ban, ci despre faptul că PDL-București, in 2010, pe care eu îl conduceam la acea vreme, a primit 2,5 milioane de euro de la Bogdan Buzaianu prin Radu Budeanu și Ana Maria Topoliceanu, ambii transformați în denunțători liberi.

Chiar și așa, denunțătoarea Topoliceanu, declara că ea a primit banii la sediul partidului, ca eu nici nu i-am văzut, și că banii au fost cheltuiți pentru partid în principal cu campania electorală pentru alegerile locale din 2012, unde eu nu am candidat! Aceste acuzații nu vizează semnarea contractelor cu “băieții deștepți” din energie, NICI prelungirea acestora NU au legătură cu aceste contracte care au fost inventate în 2003 de ministrul PSD, si prelungite în 2009 de un ministru PDL, dar nu de mine! EU NU ERAM MINISTRUL ECONOMIEI la vremea aceea!“, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Procurorii DNA a mers pe firul acestei povești, iar Elena Udrea a fost acuzată de corupție și luare de mită în acest dosar.

Citește si: VIDEO| Elena Udrea a fost adusă în țară. A fost dusă la Penitenciarul Târgşor

„Nu sunt acuzată de nimic în legătură cu aceste contracte, nu am avut nicio implicare în semnarea, prelungirea și derularea lor. Însuși Buzaianu declara că nu am avut nicio treabă cu contractele lui, pentru ca la momentul 2010, erau deja prelungite! Celor care insistă să numească acest dosar HIDROELECTRICA, le spun simplu: AȚI GREȘIT PERSOANA! Pentru aceia care, cu ipocrizie, se arată siderați de suma pe care PDL-București a primit-o de la Buzaianu, le spun să caute bine acasă, să vadă dacă nu găsesc vreo umbrelă, brichetă, desfăcător de dopuri și altele.

Chiar procurorii arată că pe aceste lucruri s-au cheltuit banii respectivi!(...) “, a continuat mesajul fostului ministru al Turismului.

Citeste si: Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute în carieră? “Mi-a scris, am luat contact cu el și a spus că mă poate ajuta.”- kfetele.ro

Citeste si: "Planul lor de a nu mă lăsa să urc pe scenă a reușit". Nicki Minaj reacționează după ce a fost arestată. Regina muzicii rap, hotărâtă să dea în judecată autoritățile olandeze- radioimpuls.ro

Blondina a strâns aproape 2 mii de like-uri și peste 350 de comentarii, în cadrul postării. Pe data de 7 aprilie 2022, blondina a fost condamnată, definitiv, la 6 ani închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. În aceeași zi a fost prinsă la Kulata, în apropierea graniței cu Grecia. A ieșit din țară legal, întrucât nu era vizată de nicio măsură care să interzică acest lucru în momentul în care a făcut-o.

Citește si: Când va ieși Elena Udrea din închisoare, după ce a cerut rejudecarea dosarului în care a fost condamnată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si