Elena Udrea, primele declaraţii din puşcărie. A spus totul despre ce păţeşte acolo! Dezvăluiri incendiare!

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute de către Interpol în Costa Rica şi puse în stare de arest în închisoarea "El Buen Pastor". Aici va sta timp de două luni, asta până când se va decide dacă va fi extrădată sau nu.

C.I.P., miercuri 10 octombrie 2018 , 15:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dacă până acum s-a vorbit mult despre arestarea ei, Elena Udrea a comunicat pentru prima dată părerea ei. Ea a stat de vorbă cu trimisul special în Costa Rica al unei televiziuni din România şi a explicat ce se întâmplă cu ea acolo. "E revoltată de ce păţeşte. Îi e dor de copil şi a cerut verificarea documentelor în baza cărora Interpolul a ridicat-o de pe stradă. Din punctul ei de vedere această acţiune a Interpol a fost făcută fără temei legal.", a spus jurnalistul respectiv.

De asemenea, fostul ministru le-a mai spus că nu există motivări de condamnare nici în ”Gala Bute", nici în dosarul cu Alina Bica. "Am vorbit şi cu Elena Udrea – mi-a spus printre altele că la dosarul pe care cei din România l-au trimis în Costa Rica cu cererea de extrădare nu există motivările condamnările nici în Gala Bute, nici în dosarul în care a fost condamnată Alina Bica. Ea mai spunea că dosarul este incomplet. Asta pentru că nu există la acel dosar documentele privind statul ei provizoriul de refugiat, ceea ce ar însemna, potrivit Elenei Udrea faptul că Interpolul nu ştia că exista acel statut de refugiat. Aşteaptă cu interes să fie judecat recursul ei şi speră ca judecătorii să o plaseze în arest la domiciliu pentru a se ocupa de fetiţă", a încheiat jurnalista, notează cei de la fanatik.ro

Te-ar putea interesa si