Elena Udrea și Adrian Alexandrov se pregătesc de nuntă și de botezul fiicei lor! Primele declarații

Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, se pregătesc pentru două evenimente importante. Cei doi vor să facă nunta și botezul fiicei lor în România. Primele declarații au fost făcute de logodnicul fostului ministru.

Author: M.B. sâmbătă 15 iunie 2019 , 17:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au trecvut prin momente grele din cauza faptului că fostul ministru nu se poate întoarce în România.

Ea se află încă în Costa Rica alături de fiica lor și aștepată răspunsul autorităților de acolo în legătură cu statutul de refugiat. Mai apropiașți decât oricând, blondina și logodnicul ei vor să se căsătorească și să își boteze copilul. Deși și-ar dori ca ambele evenimente să aibă loc la noi în țară, ei nu știu încă dacă acest lucru va fi posibil.

Adrian Alexandrov, primele declarații despre botezul fiicei pe care o are cu Elna Udrea

„Momentan nu ne-am plănuit multe lucruri. Așteptăm să vedem ce se întâmplă pe parcurs, ca să putem să luăm eventuale decizii. Elena încă așteaptă răspunsul autorităților din Costa Rica.

Rămâne de văzut ce se întâmplă, dacă aprobă statutul de refugiat sau nu. Trebuie să vedem exact dacă rămâne acolo. Nu putem să ne facem chiar așa multe planuri pentru că nu știm ce urmează.

Este încă prematur să vorbim despre ce o să facem până nu vedem dacă obține statutul, dacă rămâne acolo sau nu rămâne acolo. (…) Dacă obține statutul de refugiat, cu siguranță botezul micuței o să aibă loc în Costa Rica pentru că altă soluție nu avem. Eu chiar îmi doresc să facem botezul în România, dar se pare că nu se prea poate, și în cazul asta apelăm la «planul B» și probabil o să-l facem în Costa Rica”, a declarat Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, pentru Cancan.

Adrian Alexandrov și Elena Udrea și-ar dori să facă nunta în România

Deși Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, ar vrea ca nunta lor să aibă loc la noi în țară, evenimentul ar putea să aibă loc în Costa Rica, acolo unde fostul ministru a fugit încă din februarie 2018.

„Nu am făcut logodna în secret. Am făcut primul pas, le avem (verighetele, n.r.). Eu recunosc că am mai purtat-o pentru că îmi place, dar cam atât. Nu este nimic oficial. Nu suntem logodiți cu acte, urmează, rămâne de văzut. Eu m-aș bucura ca ele să vină acasă, botezul să fie acasă și nunta să fie aici în România, dar dacă nu avem alte variante o să le facem pe toate în Costa Rica. În funcție de statut o să vedem cum ne mișcăm. Încă nu ne-am ales nașii. Avem câteva variante, dar să vedem exact și cine o să o boteze pe fetiță. Nu pot să dezvălui variantele pe care le avem”, a mai declarat Adrian Alexandrov pentru sursa mai sus citată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si