Elena Udrea a vorbit după ce a fost infectată cu coronavirus: „Cel mai probabil, după simptome, l-a contactat întreaga familie”

Elena Udrea a vorbit după ce a fost testată pozitiv cu virusul Sars-cov-2. Atât blondina cât și familiei ei, care este infectată cu noul virus, se simt bine.

Author: Georgiana Balaban vineri 08 ianuarie 2021 , 20:04

elena udrea si familia au coronavirus
Elena Udrea alături de soțul ei.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Elena Udrea a anunţat că a fost testată pozitiv pentru COVID-19, la un an după ce a apărut coronavirusul. Ea a adăugat că până acum manifestarea bolii este suportabilă, însă cel mai probabil, după simptome, întreaga familie l-a contractat.

Citeste si: Fosta deputată Elena Udrea, infectată cu COVID-19! Cum se simte fosta politiciană

Ce a transmis Elena Udrea după ce a aflat că are COVID-19

„Da, după un an de când a apărut coronavirusul l-am contactat şi eu. Este adevărat, am fost testată pozitiv pentru Covid.

elena udrea si familia au coronavirus
Elena Udrea are CORONAVIRUS.[Sursa foto: google]


Nu am fost dintre cei sceptici referitor la existenţa virusului şi la consecinţele infectării cu el, dar nici nu am exagerat cu măsurile de protecţie. Am reuşit să mă feresc timp de un an, cu mască, dezinfectant şi relativă distanţă socială.
Nu am făcut nimic diferit în ultimele zile şi totuşi, de sărbători l-am contactat. Cel mai probabil, după simptome, l-a contactat întreaga familie.


Până acum, manifestarea este suportabilă, dar fiecare cu pragul lui de suportabilitate.

Citeste si: Elena Udrea a devăluit pe cine a pus ștampila la secțiile de votare

Aşa că nu ştiu ce să vă recomand să faceţi sau să nu faceţi, ca să reuşiţi să fiţi ocoliţi de virusul acesta. Se pare că până la urmă, se întâmplă tuturor... Vă mulţumesc celor care va gândiţi la noi pentru gândurile bune şi urările de sănătate grabnică! Doamne, ajută să trecem toţi, cu bine, prin această încercare!”, a scris Elena Udrea vineri pe Facebook.

Citeste si: Iubitul Elenei Udrea îl susține pe Traian Băsescu la Primărie! Adrian Alexandrov e entuziasmat: “Cel mai bun primar pe care l-a avut Bucureștiul se întoarce”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si