Fostul ministru Elena Udrea are un frate discret, pe Adrian Valentin, implicat și el însă în viața politică autohtonă. Revenirea Elenei Udrea din Costa Rica, după ce procesul pentru care primise condamnare definitivă cu închisoarea a fost reluat de la zero, a însemnat pentru fosta blondă de la Cotroceni și revederea cu familia, mai exact cu fratele ei, Adrian.

Citeste si: Afacerea cu haine pentru copii a Elenei Băsescu este un eșec! EBA a început să vândă măști de protecție pentru a se redresa!

Cum mama ei a stat mereu alături de fetița ei cu Adrian Alexandrov, Elena s-a bucurat enorm când și-a reîntâlnit fratele. Mai ales că acesta are aceleași opțiuni politice ca și ea. Și asta pentru că atât Elena, cât și Adrian sunt fanii declarați ai lui Traian Băsescu și ai partidului înființat de fostul președinte al României.

Toată familia Elenei Udrea votează cu partidul lui Traian Băsescu 

În plus, Cristina, soția lui Adrian și cumnata Elenei, este membră activă în structurile partidului condus de Traian Băsescu, așa că în campania electorală aflată în plină desfășurare femeia este susținută de Adrian, partenerul ei de viață. Adrian și Cristina Udrea au două fete majore, cu care petrec de multe ori vacanțele împreună. 

Și pentru ca armonia să fie prezentă pe toate planurile în familie, și logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a anunțat că îl va vota pe Traian Băsescu, care și-a exprimat intenția de a candida la Primăria Capitalei. 

“După experiența a 10 ani de Președinte al României, cel mai bun primar pe care l-a avut Bucureștiul se întoarce. Traian Băsescu, un primar cât un Președinte”,  a mărturisit Alexandrov.

Cristina si Adrian Udrea
Cristina si Adrian Udrea au două fete

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Traian Băsescu a declarat următoarele referitor la candidatura sa la primărie: ” Eu nu prea ştiu să pierd, n-am învăţat treaba asta în politică şi dacă intru în competiţie o să fac tot ce se poate să câştig. Pe de altă parte, obiectivul meu major este să dau o mână de ajutor PMP-ului, dar poate că vreau să dau şi o lecţie USR-ului”,  a afirmat fostul președinte al țării și primar general al Capitalei.

Adrian și soția lui, Cristina
Cristina și Adrian susțin același partid

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si