Stirilekanald.ro va prezinta imagini fabuloase surprise seara trecuta, in timpul protestelor din Piata Victoriei. In timp ce tinerii se adunau cu zecile de mii in fata guvernului, in cartierul Primaverii, atmosfera era mult mai intima. Protagonistii imaginilor sunt doi oameni care au, fara indoiala, o relatie cu totul speciala: Elena Udrea si Traian Basescu. Fostul Presedinte si fosta blonda de la Cotroceni si-au dat intalnire, insa nu au facut-o in taina, asa cum s-a tot zvonit, ci in vazul lumii, intr-unul din cele mai luxoase restaurante din Bucuresti.

Filmul intalnirii este socant prin naturaletea cu care cei doi s-au comportat in fata camerelor de luat vederi, in conditiile in care, la un moment, ei chiar au fost informati ca jurnalistii i-au luat in... bataia obiectivelor. Fostul presedinte s-a delectat, la inceput, cu un ceai cald, in timp ce Elena a preferat un pahar cu vin rosu. Blonda a fost extrem de relaxata, si dupa ce si-a aranjat pletele, intr-un gest aproape senzual, l-a provocat pe Basescu la o discutie ceva mai serioasa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dupa cateva minute, in care cei doi au parut sa studieze o lista cu preturi, Traian Basescu a cerut si el vin.

Pentru ca paharul blondei ramasese gol, fostul sef al statului a facut un gest absolut incredibil: a turnat din paharul din care tocmai bause, in cel al Elenei Udrea. Deloc surprinsa, blonda a continuat sa se comporte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ulterior, fosta „ministra” a cerut o prajitura, iar Base, o cafea.

La un moment dat, ea a aflat ca este filmata si i-a spus ceva fostului ei sef.
In loc sa incerce sa se ascunda, cei doi au izbucnit in ras si au continuat asa cateva minute bune. In final, Elena Udrea s-a intors catre jurnalisti, le-a zambit si le-a facut cu mana.

Cu doua zile in urma, Traian Basescu a anuntat ca renunta la functia de presedinte al PMP, insa ramane senator. Elena Udrea nu a reusit sa intre in Parlament ca independent, si a anuntat, in urma cu o luna, ca iese din viata politica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si