Elev umilit de profesoară pentru că a oferit un mărțișor „prea ieftin”. Copilul are probleme cu vederea

Un copil cu probleme de vedere a fost umilit în fața clasei din cauza mărțișorului oferit. Profesoara l-a acuzat pe elev că mărțișorul este prea ieftin.

Author: Georgiana Balaban miercuri 03 martie 2021 , 16:58

elev umilit de profesoară din cauza mărțișorului
Eelev umilit de către profesoară.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un elev de clasa a III-a a trecut prin clipe de coșmar. Băiatul refuză să mai meargă la școală după ce a fost umilit de profesoară de 1 martie, chiar în fața clasei.

Copilul i-a dăruit profesoarei sale un mărțișor hand-made, însă aceasta i-a zis că este prea ieftin. Mărțișorul era făcut chiar de băiat, iar apoi minorul le-a povestit totul părinților săi.

Profesoara l-ar fi făcut sărac pe elev. Pe cealaltă parte, femeia afirmă că elevul nu a înțeles-o.

Citeste si: VIDEO- Rețete dulci pentru mărțișoarele comestibile din turtă dulce

Copilul a vrut să-i ofere un mărțișor mai special profesoarei sale, așa că l-a confecționat chiar el. Gestul care trebuie să o emoționeze pe profesoară, a înfuriat-o de fapt.

Profesoara și-a umilit elevul în fața clasei

Tatăl băiatului și-a lăsat fiul la școală în prima zi a lunii martie, care părea a fi specială. Când a ajuns acasă, după ore, elevul avea lacrimi în ochi și era foarte supărat.

Atunci, micuțul le-a povestit părinților săi că profesoara lui nu s-a bucurat de cadoul primit. Ea s-a enervat și l-a jignit, deși el a vrut să lase o impresie bună și să-i ofere un cadou puțin mai diferit.

Citeste si: VIDEO- Primăvară cu flori speciale din bumbac și trandafiri din săpun

elev umilit de profesoară din cauza mărțișorului
Elev umilit în fața clasei.[Sursa foto: google]

Elevul de clasa a III-a a fost umilit de către profesoară de față cu toți colegii. Ajuns acasă el le-a zis părinților tot ce s-a întâmplat. Tatăl a declarat că elevul plângea fără oprire după ce profesoara i-a adresat cuvinte urâte în fața celorlalți colegi.

„Plângea foarte rău, tremura şi mi-a spus că i-a oferit doamnei învăţătoare acel mărţişor. Doamna când a văzut ce i-a oferit. nu a fost mulţumită, i-a adresat cuvinte foarte urâte. I-a spus în faţa copiilor, colegilor, că tu nu ai un leu, eşti sărac”, a declarat Ionuț Bălașa, tatăl copilului.

Citeste si: Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie, pentru femeile din viața ta!

Profesoara se apară și spune că ea a zis că mărțișorul ar fi prea scump. Ea a declarat că mesajul a ajuns eronat acasă la părinți.

Cadrul didactic a mărturisit că i-ar fi spus elevului că mărțișorul este, de fapt, prea scump și că nu era nevoie să-și cheltuiască banii pentru a i-l oferi. De asemenea, profesoara a primit ciocolata pe care băiatul i-a oferit-o, iar mărțișorul l-a lăsat în dulap.

„Am spus, de ce ai dat bani pe aşa ceva, când e foarte scump? Era suficient decât atât. Un obiect. El avea, deci, două. L-am pus în vitrina din dulapul clasei, să îl şi privească întotdeauna cu plăcere”, a declarat profesoara.

elev umilit de profesoară din cauza mărțișorului
Mărțișorul făcut de către elev.[Sursa foto: google]

De la această întâmplare, elevul refuză să mai meargă la școală și nu dorește reluarea cursurilor. Băiatul are probleme destul de serioase cu vederea și este diagnosticat și cu hiperactivitate.

Acum, familia copilului a depus o reclamație la adresa profesoarei, tocmai pentru că un profesor ar trebui să se poarte mult mai atent și să fie mai calm cu un elev care are un astfel de diagnostic.

După ce a auzit și declarațiile profesoarei, tatăl copilului i-a cerut directorului să îl însoțească pe elev la școală, în timpul orelor, iar acesta a acceptat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si