Elevă din Giurgiu, ritual satanic într-o clădire abandonată: ”I-a băut sângele şi i-a înfipt cioburi în palme”

O elevă în vârstă de 16 ani, din Giurgiu, a fost victima unor satanişti care au batjocorit-o, au drogat-o şi au chinuit-o, ore în şir, în interiorul unei clădiri abandonate.

Author: R.B. marți 05 noiembrie 2019 , 11:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit anchetatorilor, sataniştii i-au înfipt cioburi în palme, iar unul dintre ei i-a băut sângele.

Totul s-a întâmplat în luna iulie 2019, atunci când eleva de 16 ani a mers în clădirea abandonată împreună cu alte cinci persoane, printre care şi un tânăr care a iniţiat un ritual satanic.

Citeste si: O milionară a fost omorâtă și bagată în frigider chiar de un apropiat

"În cursul lunii iulie 2019, persoana vătămată minora, împreună cu inculpatul și alte 5 persoane, s-au deplasat în incinta unei clădiri în construcție din municipiul Giurgiu, sub pretextul de a petrece timpul liber. În incinta clădirii minora împreună cu celelalte persoane au consumat băuturi alcoolice achiziționate de inculpat.

În aceste condiţii, inculpatul i-a solicitat uneia dintre persoanele prezente să se poziţioneze în centrul unui desen reprezentând o hexagramă alcătuită din două triunghiuri echilaterale, pe fiecare dintre colţ fiind aprinsă câte o candelă.

Citeste si: Crimă macabră! Și-a ucis soția apoi a gătit-o

Cu un ciob, inculpatul i-a provocat tânărului două leziuni în ambele palme, pe partea interioară a acestora cu care a stropit fiecare colţ al hexagramei, timp în care, prin folosirea telefonului său mobil, a redat melodii de tip satanist", se arată într-un comunicat al DIICOT.

botosaninews.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si