O eleva de 16 ani din Iasi a fost nevoita sa indure umilinte de neimaginat dupa ce fostul sau iubit le-a trimis profesorilor, dirigintelui si colegilor de clasa un filmulet in care ea intretine raporturi sexuale. Filmuletele au fost realizate cu acordul minorei, care avea incredere deplina in iubitul ei.

Citeste si: Au intretinut relatii intime in gara, in timp ce asteptau trenul. Ceilalti calatorii i-au filmat, iar imaginile au devenit virale

In momentul in care fata a droit sa puna capat relatiei, Gabriel Mihai Crasmariuc a pus la cale o razbunare ingrozitoare. El i-a spart parola de la contul de Facebook al fetei si si a distribuit imaginile compromitatoare la toata lista de prieteni a elevei.

La finalul saptamanii trecute, procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Iasi l-au pus sub acuzare pe Gabriel Mihai Crasmariuc pentru un numar impresionant de infractiuni: producere, detinere, procurare, stocare, expunere, promovare, distribuire, precum si punerea la dispozitie, printr-un sistem informatic sau alt mijloc de stocare a datelor informatice, de materiale cu minori, acces ilegal la un sistem informatic, violarea secretului corespondentei, alterarea integritatii datelor informatice, transferul neautorizat de date informatice si santaj.

Dupa ce i-au fost aduse la cunostinta toate aceste acuzatii, vineri dupa-amiaza

adolescentul a fost adus in fata judecatorilor de la Tribunalul Iasi pentru emiterea mandatului de arestare preventiva. Judecatorii au admis propunerea procurorilor si astfel pentru urmatoarele 30 de zile Gabriel va ramane in spatele gratiilor. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sursa: BZI
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si