Un caz de-a dreptul revoltator a fost descoperit de politisti intr-un sat din Vaslui.O eleva de numai 17 ani a trait cosmarul vietii sale si nimeni nu a ajutat-o. Desi mama si alti apropiati ai fetei stiau ca este abuzata fizic si sexual de propriul tata, nu au avut curajul sa il reclame.

De ani de zile mama, fiica si ceilalti doi frati mai mici au trait in teroare, suportand batai de la tatal care era un impatimit al alcoolului.

Ca in sutele de alte cazuri din Romania, femeia a marturisit ca nu si-a parasit sotul, pentru ca nu avea unde sa plece cu trei copii. Din cand in cand, mai pleca la mama sa, dar revenea acasa la barbatul bataus.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Inca din vara anului trecut, copila i-a povestit mamei despre perversiunile sexuale la care este supusa de tata si faptul ca acesta o ameninta ca nu o mai lasa la scoala daca spune adevarul cuiva. Iadul prin care trecea familia a luat sfarsit, din intamplare, de Pasti.

In a treia zi de Pasti, s-a facut un apel la 112 prin care martorii spuneau ca un

barbat de 40 de ani isi agresa sotia, soacra si le ameninta cu moartea. Politia a venit la fata locului pentru a aplana conflictul si astfel, miercuri seara,  Judecatoria Vaslui a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele agresorului.

Cititi mai multe despre acest caz cutremurator pe adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si