Zi, (BEEP) zi! Aci partea a doua! Vai… Ii dă de o julește! Zi, ce e cu alea colo?

Imaginile șocante au apărut în mediul online

Au apărut imagini filmate chiar in apropierea scolii unde invata elevele. Culmea, ca o ironie a sortii, este chiar liceu cu profil pedagogic. Insa ceea ce se desfasoara in exteriorul campusului, numai pedogogie nu se poate numi. Mai multi elevi par sa o fi ajutat pe eleva care se manifesta violent sa o gaseasca pe tanara cu care avea o problema.

”Stai că o chem eu! Unde e Deni? Unde e Deni? Nu aici…. Irina! Da-o-n (BEEP) Ce? Am zis, de aia am adus-o și aici, de aia am adus-o aici!

Citeste si: VIDEO| Primele imagini cu Tzancă Uraganu bătut de către cumnații săi. A ajuns de urgență la spital

Agresoarea a navalit pe tanara cu o ploaie de vorbe urate, palme si picioare. A tras-o de par si a lovit-o in repetate randuri, sub privirile amuzate ale colegilor. Iar in loc sa opreasca violentele, acestia s-au ingramadit ca la circ sa vada mai bine evenimnetele.

Poliția s-a autisesizat în acest caz

Dupa ce imaginile au fost postate in spatiul public, politia s-a autoseziat in acest caz si a deschis o Ancheta. Ingrijorator este faptul ca atitudinea agresoarei provine, spun psihologii, din frica dar si din dorinta de a-i intimida pe ceilalti.

”E o nevoie psihica, de fapt in interiorul acestor adolescneti gasim foarte multa singuratate si ff multa nevoe de afectiune, pe care nu stiu cum sa si-o atraga si compenseaza prin acest comportament indezirabil social.”, a declarat psihologul Keren Rosner.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr român a fost ucis în Spania pentru 10 euro/Criminalul, de negăsit

Acelasi lucru se poate spune si despre tinerii care au privit impasibili, ba chiar pe alocuri admirativ, desfasurarea evenimentelor.  De teama sa nu fie exclusi din grup, acestia nu au luat nicio atitudine.

”Din aceasta dorinta de acceptare, chiar daca comportamentul lui este impotriva moralitatii lui, a reperelor lui, a valorilor sociale, el va tinde sa se abtina si sa ramana fidel grupului.”, a declarat Keren Rosner, psiholog.

Filmarea a circulat cateva zile pe grupurilede comunicare ale elevilor, pana cand a ajuns in spatiul public. Oamenii legii urmeaza sa identifice acum persoanele implicate si sa dispuna masurile legale.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si