Tânărul, care terminase Filologia, a luat 9,1 la proba de Limbă și literatură română, 9,85 la Istorie, proba obligatorie a profilului, 8,8 la Geografie, obținând o medie generală de 9,25, relatează observator.tv.

Citeste si: Un deţinut s-a sinucis la Penitenciarul Târgu Jiu Ionatan a murit cu doar câteva zile înainte să împlinească 19 ani

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor merg pe mâna sinuciderii, deşi nu a fost găsit un bilet de adio.

Tânărul din Oradea a fost găsit într-o pădure din spatele unei benzinării, spânzurat de un copac. Polițiștii au anunțat că în acest caz nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Sinuciderea adolescentului George readuce în discuție un fenomen îngrijorător

Apropiații nu își pot explica motivul care l-ar fi putut împinge pe elev să recurgă la un asemenea gest.

De altfel, colegii și prietenii lui Ionatan spun că elevul era mereu cu zâmbetul pe buze, obţinuse premiul III în clasa a 12-a, se aştepta să obţină o medie foarte bună şi la Bacalaureat şi muncise foarte mult pentru a ajunge la un înalt nivel educaţional, deşi provenea dintr-o familie numeroasă din localitatea Alparea.

Citeste si: Un boxeur și-a ucis cu bestialitate iubita înjunghiind-o de 20 de ori

Azi, în ziua afișării rezultatelor de la Bacalaureat, Ionatan Bîtea a fost condus pe ultimul drum. Băiatul fusese deja acceptat la o universitate din China, pentru a urma studiile superioare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si