Eliminare neașteptată de la "Puterea Dragostei"

Concurentul favorit al săptămânii, cel care a încasat un cec în valoare de 1.500 de euro și va fi liderul suprem al casei Puterea Dragostei în această săptămână, a fost desemnat Cristi Marinescu. Tot duminică s-a decis cine pleacă din emisiunea de la Kanal D.

Author: Razvan Ilie luni 12 iulie 2021 , 12:23

Emoții pentru concurenții de la Puterea Dragostei - în fiecare duminică se decide eliminarea unui nou concurent
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Prezentatoarea emisiunii "Puterea Dragostei' a anunțat că Alexandra și Cristi Marinescu sunt favoriții publicului și scapă de pericolul eliminării, fiind protejați." Mai avem nevoie de doi concurenți protejați, o fată și un băiat",

a anunțat Cristina Mihaela Dorobanțu. Au fost aleși în cele din urmă Maria și Codruț, aceștia scăpând de emoțiile eliminării din concurs.

Citeste si: Noul concurent de la Puterea Dragostei intervine în una dintre relații: ”Simt să mă uit la tine”

Concurentii de la Puterea dragostei au fost nevoiti ca de fiecare data sa voteze in secret un concurent pe care nu si-l mai doresc in emisiune. Astfel, dupa ce si-au exprimat voturile, acestia i-au adus in pericol de eliminare pe Teodora și Victor cei mai noi concurenti din casa iubirii.

Cine a fost votat pentru eliminare

Înainte de momentul culminant al emisiunii de duminică, 11 iulie, prezentatoarea Cristina Mihaela a făcut un alt anunț: cine este favoritul săptămânii care tocmai s-a încheiat.

Concurentul favorit al săptămânii, cel care a încasat un cec în valoare de 1.500 de euro și va fi liderul suprem al casei Puterea Dragostei în această săptămână, a fost desemnat Cristi Marinescu.

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei. Conflicte aprinse între Codruț și un cuplu din casa iubirii în gala de azi

Eliminarea a fost una neașteptată: Teodora părășește casa "Puterea Dragostei", după numărarea voturilor primite de concurenți. "Nu am niciun regret. Mă bucur că am fost aici", a spus concurenta eliminată din concurs.

Parcursul Teodorei la Puterea Dragostei s-a sfârșit

Teodora a mai fost în pericol de eliminare și cu o săptămână în urmă, dar a scăpat ca prin urechile acului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si