Scandal la Puterea Dragostei. Conflicte aprinse între Codruț și un cuplu din casa iubirii în gala de azi

Astăzi, 11 iulie 2021, are loc o nouă gală Puterea dragostei, numai Kanal D. Ce au de împărțit Codruț și unul dintre cele mai iubite cupluri din casa iubirii?

Author: Alina Raducu duminică 11 iulie 2021 , 14:01

Scandal la Puterea dragostei. Conflicte aprinse între Codruț și un cuplu din casa iubirii în gala de azi
Scandal la Puterea dragostei. Conflicte aprinse între Codruț și un cuplu din casa iubirii în gala de azi[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei, tensiunile dintre concurenți își fac din nou apariția. Astfel, vor izbucni noi conflicte între unii concurenți, iar aceștia furioși fiind nu vor renunța la a vocifera, până nu li se va face dreptate.

Ce se va întâmpla în gala de azi de la Puterea Dragostei?

În Gala de azi, se pare că unii dintre concurenți u și-au rezolvat încă neînțelegerile dintre ei și astfel vor continua să aibă o atitudine agresivă și se vor jigni reciproc. În casa Puterea dragostei, se pare că totul va continua sub aceeași formă ca până acum, cu multe tensiuni si certuri.

Fanii emisiuniii Puterea Dragostei vor avea parte de o gală incendiară, plină de mister și presărată cu multe momente tensionate. În ultimul timp, relațiile dintre concurenți sunt tot mai fragile, iar acest lucru îi face pe unii dintre ei să aibă o atitudine implusivă.

In editia de vineri a emisiunii Puterea dragostei, situatia in casa iubirii a devenit din ce in ce mai complicata, in timpul unei dispute intre Codrut si Andrei,

și se pare că tensiunile dintre ei vor contiua si in aceasta seară în cadrul emisiuniii Puterea Dragostei.

Citeste si: Cristian Comănici de la "Puterea Dragostei", în lacrimi. "Îmi doresc să fim prieteni"

Scandal la Puterea dragostei. Conflicte aprinse între Codruț și un cuplu din casa iubirii în gala de azi
Scandal la Puterea dragostei. Conflicte aprinse între Codruț și un cuplu din casa iubirii în gala de azi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Un nou concurent a intrat în casa Puterea dragostei! Pe ce fată a pus ochii? „Mi-ar fi greu sa aleg..!”

Chiar dacă la finalul fiecărei zile pare că în casa Puterea Dragostei problemele și-au găsit rezolvarea, la prima oră a dimineții, concurenții aduc din nou în discuție anumite aspecte care reușesc să stârnească conflicte puternice.

Ediția de astăzi a show-ului Puterea Dragostei va începe în casa Puterea dragostei tot într-o atmosferă tensionata, deoarece unii dintre concurenti se pare că au uitat din nou motivul principal al intrarii lor in emisiune, acela de a-si găsi jumatatea ideala si de a forma un cuplu.

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Doi concurenți au sărit la bătaie „Tu pe mine n-ai cum să mă faci cum m-ai facut ieri..!”

Însă, cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce alte întâmplări vor mai avea loc, veți afla în ediția de marti a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si