Eliminare-surpriză din casa "Puterea Dragostei". Cutia Pandorei a dat peste cap toate așteptările

Eliminare surpriză, duminică seara, din casa "Puterea Dragostei" de la Kanal D. Au fost propuși doi concurenți spre eliminare, dar a ieșit din concurs o a treia persoană, în mod cu totul neașteptat.

Author: Razvan Ilie luni 21 iunie 2021 , 14:36

Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat surpriza serii: va fi eliminat cel care a primit cele mai puține voturi din partea publicului. 
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu toate că Adelina și Andrei au fost cei doi nominalizați spre eliminare de colegii din casa "Puterea Dragostei", Cutia Pandorei a făcut ca un alt criteriu să decidă emininarea din show.

Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat surpriza serii: va fi eliminat cel care a primit cele mai puține voturi din partea publicului. 

Citeste si: Fosta concurentă de la Puterea Dragostei care nu o duce prea bine: ”Stau cam prost”

"Să vedem ce ascunde Cutia Pandorei"

"Ia să vedem ce ascunde această cutiuță. Dragi concurenți, după o perioadă lungă, am decis ca în această seara publicul să decidă din nou cine pleacă acasă. Va pleca concurentul poziționat pe ultimul loc în preferințele telespectatorilor. Numele concurentului care va părăsi competiția este... Irina", a spus prezentatoarea Puterea Dragostei. 

Irina: S-a terminat

"Nu am avut emoții. Am venit cu capul sus și voi pleca la fel. A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine. S-a terminat", a spus Irina la plecarea neașteptată din emisiune.

Irina intrase în concursul "Puterea Dragostei" la sfârșitul lunii mai, după plecarea a doi concurenți, Camelia și Selatin. 

Irina a făcut furori printre băieți încă de la bun început. În ediția de vineri a emisiunii Puterea dragostei băieții au fost plăcut surprinși de intrarea unei noi fete in casa iubirii. Aceasta a ales sa poarte o ținută extrem de sexy si a pus pe jar inimile multor concurenți, chiar si cei care aparent erau implicați într-o relație, precum Romeo, care a sărit chiar sa o ajute sa își rezolve o problema la pantof.

Aceștia au început sa îi adreseze întrebări Irinei, pentru a afla câteva detalii importante despre viața sa. Întrebată de unde vine și unde a lucrat, Irina a răspuns ca este olteanca, din Craiova și că a lucrat la recepția unui hotel din oraș.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si