Eliminare surpriză la Puterea Dragostei. Află cine a părăsit emisiunea de la KanalD

Duminică, 13 iunie 2021, în cadrul Galei de la Puterea Dragostei a avut loc o eliminare care i-a surprins atât pe concurenți, cât și pe cei de acasă care urmăresc emisiunea. Toate strategiile au fost date peste cap după această eliminare.

Author: Andreea Bolocan luni 14 iunie 2021 , 15:58

Gala Puterea Dragostei, 13 iunie 2021 kanald emisiune romeo
Gala Puterea Dragostei, 13 iunie 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În Gala de la Puterea Dragostei, concurenții, dar și cei de acasă află cine este favoritul săptămânii și cine va pleca acasă dintre cei care se află în casă.

Cei mai simpatizați concurenți din casa Puterea Dragostei, care fac parte din acest sezon, sunt Alexandra și Alex. Deși s-au implicat în foarte multe conflicte de-a lungul timpului, cei de acasă au ajuns să îi îndrăgească, astfel că în fiecare săptămână cei doi primesc o mulțime de voturi din partea celor de acasă. În această săptămână, Alexandra a fost aleasă favorita publicului, ea fiind cea care a primit cecul în valoare de 1500 de euro. Astfel, concurenta a devenit lider suprem în casa iubirii și și-a protejat casa.

Citeste si: Romeo și Meda de la „Puterea Dragostei”?! Poza care i-a dat de gol

La finalul Galei Puterea Dragostei din această duminică, concurenții și-au exprimat votul.

Cine a părăsit emisiunea Puterea Dragostei

Băieții și fetele au decis pe cine nu își mai doresc în casă, astfel că în cele din urmă, în pericol de eliminare s-au aflat Marinescu, Romeo și Irina. Pentru că Alexandra a ieșit favorită, aceasta și-a protejat casa, astfel că Irina s-a salvat automat de la eliminare.

Romeo și Marinescu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vestea tristă a venit din partea Cristinei Mihaela, care a anunțat faptul că pentru Romeo, drumul la Puterea Dragostei s-a încheiat.

„Marinescu, pentru că tu ești mai sus în clasamentul telespectatorilor, tu poți merge la loc.

Romeo, din păcate, tu va trebui să părăsești competiția în această seară.”, a spus Cristina Mihaela.

Chiar dacă nu și-a putut întâlni sufletul pereche, concurentul nu este dezamăgit, iar după ce a aflat că se va întoarce în România a ținut să spună câteva cuvinte.

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei” este însărcinată?! Cum va reacționa Cristian Jitaru

Romeo regretă ca a părăsit emisiunea Puterea Dragostei

Romeo, cel care a părăsit duminică, 13 iunie 2021, competiția de la Puterea Dragostei, a declarat cu părere de rău că nu și-ar fi dorit să părăsească acest show matrimonial, dar totodată el se bucură ca a trăit o astfel de experiență în casa iubirii.

Romeo a fost elimniat din competiția Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Nu mi-aș fi dorit încă să plec, dar asta este. Mă bucur de experiența pe care am trăit-o, mă bucur că am cunoscut acești oameni frumoși, minunați, mă bucur că v-am cunoscut pe dumneavoastră.

Am învățat să am o mai mare toleranță, tot ceea ce credeam eu despre oameni, aici mi s-a dat peste cap.”, a spus Romeo.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si