O poză cu Ella de la „Puterea Dragostei” și un tânăr admirator al fostei concurente i-a uimit pe fani. Poza a fost comentată de zeci de susținători ai emisiunii de la Kanal D. Tânărul a povestit apoi că este doar un fan al brunetei ce a dorit să facă o poză cu ea. Susținătorii i-au criticat gestul băiatului de a posta fotografia în mediul online.

Ella de la Puterea Dragostei, alături de un celebru interlop din Capitală

Ella Tina a fost asociată și cu vărul lui Emi Pian. Imediat după ce George Pian a pus fotografia, reacțiile nu au încetat să apară.

Ella a apărut într-o fotografie alături de interlopul George Pian, fapt care le-a atras atenția internauților și s-au întrebat dacă nu cumva cei doi formează un cuplu. Chiar vărul lui Emi Pian a fost cel care a urcat fotografia cu pricina pe contul de socializare, dar asta nu e tot. Lângă imagine, acesta a adăugat și o descriere care dă de bănuit: "Să ne fie de bine DRAGOSTEA MEA”, a scris George Pian.

ella de la puterea dragostei alături de un bărbat
Ella de la Puterea Dragostei alături de George Pian.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei”, mesaj uluitor pe Instagram: „Cineva de Sus a făcut deja acest plan!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a făcut anunțul despre copil! Este oficial

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei” l-a dat uitării pe George. Pe cine ține acum bruneta de mână

Mai mult, unul dintre fani chiar l-a întrebat pe George Pian dacă este iubita lui, însă nu a răspuns.

Un alt internaut a lăsat un alt comentariu care ridică și mai multe semne de întrebare: „Ce bine va sta împreună 😍👏”.

Ella de la „Puterea Dragostei” este singură în prezent, până la confirmarea zvonurilor. Între timp, însă, George Pian l-a amenințat pe Jador. „Jador, ascultă bine, melodia asta e făcută pentru tine/ Jador schimbă parfumul, dă jos costumul, prinde costumul”, sunt două dintre versurile melodiei pe care o Pian i le dedica lui Jador.

Citeste si: Mariana, dispusă să uite de prietenia cu Mona și să formeze un cuplu cu George? A dat cărțile pe față! Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" miercuri, 23 septembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si