Ella de la Puterea Dragostei îl face praf pe Jador! Spune cum și-a dat seama că Georgiana, iubita secretă a manelistului, locuiește cu el! Cine l-a dat de gol

Ella de la Puterea Dragostei spune că într-un final totul s-a terminat între ea și Jador, că nu vrea să mai sufere pentru el, după ce a aflat că Georgiana, fata despre care s-a spus că ar fi iubita secretă a  cântărețului, locuiește cu acesta.

C.L., duminică 15 decembrie 2019 , 14:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

În urmă cu vreo două săptămâni, Jador și Ella s-au întâlnit în Londra, iar frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei spune că și-a făcut speranțe în ceea ce privește relația lor. Mai mult, după ce s-a întors la Istanbul s-a gândit că ar putea să plece de la Puterea Dragostei de dragul lui Jador.

”Ne-am bucurat că ne-am văzut, ne-am simțit bine. Am avut niște discuții, dar a fost totul ok între noi. După ce m-am întors la Puterea Dragostei i-am dat mesaj, în care i-am spus că vreau acasă, că vreau să mă duc la el. I-am spus că vreau să fim împreună, să vedem dacă putem să construim ceva în viața reală. Nu mi-a răspuns”, a spus Ella într-un live realizat la Istanbul, zilele trecute, după ce a încheiat filmările la Puterea Dragostei.

Ella spune că nu numai că Jador nu i-a mai răspuns, deși era clar că văzuse mesajele de la ea, dar bruneta a avut confirmarea că tot ce-i spuseseră unii și alții despre Georgiana, fata care ar fi iubita secretă de acasă a lui Jador, era adevărat.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, doborâtă de dorul de Jador. Mesajul emoționant postat pe Instagram

Citeste si: Ce căra Jador în servieta miraculoasă când a fost oprit pe aeroport de ofițerii de la securitate! | VIDEO

Ella de la Puterea Dragostei spune că dacă știa că Jador are iubită secretă nu ar fi început o relație cu el

”Zilele trecute, am văzut pe story la Robert, într-un cadru, un rucsac și placă de păr. Robert era acasă la el (n.red. la Jador). Am zis așa, placă de păr nu folosește, iar ghiozdanul ăla mi se părea cunoscut. M-am uitat la pozele ce apăruseră pe internet cu ea (n.red Georgiana, presupusa iubită a lui Jador) și am văzut că seamăna. Mi-am dat seama că ei doi locuiesc împreună. Mi-a confirmat că tot ce mi-a zis a fost minciună.

Eu și cu Jador nu voi mai fi niciodată atâta timp cât există fata aia. Să-l ajute să fie împlinit cu Georgiana. Eu dacă știam că există fata asta, nu aș fi avut nicio treabă cu Jador. Mi-au spus unii și alții, dar nu credeam, am bănuit, dar atât! Acum m-am convins”, a spus Ella de la Puterea Dragostei, care susține că de data aceasta nu vrea să se mai gândească la Jador, a pus punct relației, sentimentelor ei pentru cântăreț.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si