Ella de la „Puterea Dragostei” dă vești despre starea critică de sănătate a mamei sale: „Dumnezeu să fie lângă ea!”

Ella de la „Puterea Dragostei” este îngenuncheată de durere. Starea de sănătate a mamei sale se agravează de la o oră la alta. Bruneta este în stare de șoc.

Author: Georgiana Balaban luni 22 februarie 2021 , 11:19

ella solzariu și mama grav bolnavă
Ella de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ella Solzariu trece prin cele mai grele momente de viața ei. După ce a anunțat că boala mamei sale a recidivat, tânăra se plimbă de la un spital la altul cu speranța că-și va salva părintele.

Ella de la „Puterea Dragostei” trece prin cea mai mare durere din viața ei. După ce tatăl ei s-a operat de urgență, apoi s-a despărțit de iubitul, acum a aflat că boala mamei sale a recidivat. „Aseară am primit un telefon neașteptat în legătură cu mama mea. Din păcate mamei mele i-a recidivat boala de care a fost deja operată acum 20 de ani...” a zis Ella Tina.

Citeste si: Ella a făcut anunțul după ce a dezvăluit că mama ei e grav bolnavă: „Cancerul se agravează și...” Dezvăluiri cutremurătoare despre drama pe care o trăiește

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a filmat în timp ce plânge, chiar dacă a transmis că-și asumă criticile, ea a făcut ce simte. „După ce m-am despărțit de iubitul meu, pe care l-am iubit enorm, am mai primit o palmă extrem de dureroasă după faza cu tatăl meu, am avut o lună inexplicabil de grea în care simt că mi-am pierdut cumpătul.” a adăugat Ella.

Citeste si: După Ella de la „Puterea Dragostei”, Ana-Maria Lintaru își anunță logodna. Ce a transmis blondina

Focoasa brunetă și-a spus oful printre lacrimi: „Nu vreau decât să vă rog să o amintiți în rugăciuni pe mama mea...Eu nu mai am putere nici să mă rog. Vă mulțumesc!”.

Ella Tina își plânge durerea

Focoasa brunetă a transmis noi mesaje pe Instagram pentru a-și ține fanii la curent cu evoluția bolii mamei sale. „Acum merg să o ducem la Cluj, a externat-o din spitalul în care se afla. Ieri a avut o zi mai bună, s-a simțit mai bine și am avut și eu o zi mai fericită. În prima etapă, abia ieri s-a simțit mai bine și am fost mai fericită decât am fost în celelalte zile. Sperăm ca Dumnezeu să o ajute și să fie lângă ea. Vă rog să vă rugați pentru ea, că e cel mai important, iar noi să o ajutăm, să o susținem. Vă pupăm și vă mulțumesc din toată inima pentru absolut toate mesajele, vă iubesc!” a adăugat Ella Solzariu.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei trece prin momente cumplite! Bruneta a izbucnit în lacrimi: „Mamei mele i-a recidivat boala...”

ella solzariu și mama grav bolnavă
Ella Solzariu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Ella de la „Puterea Dragostei” stă aproape de mama sa în fiecare moment, ba chiar își sprijină tatăl. Bruneta își roagă fanii să spună o rugăciune pentru mama ei, ca Dumnezeu să facă o minune.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite: "Aseară am primit un telefon..."


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si