În cadrul unei emisiuni TV, artista a povestit online prin ce trece, după ce, în urmă cu două zile, a aflat că este infectată cu COVID-19: ”Eu sunt cu două zile mai târziu ca Doru. El a avut primele simptome. Așa că acum aștept să ved cum se manifestă la el și să mă pregătesc”.

”Am făcut testul, a ieșit pozitiv”

Ellie White a detaliat și cum s-a simțit înainte de a se testa: ”Am avut unele dureri și o stare ca de răceală.

Și eu, și Doru. După weekend a părut că trece, dar nu. Am făcut testul, a ieșit pozitiv. M-am izolat. La Doru a fost mai intens, a fost la spital, dar nu s-a internat. A făcut testul. Și copiii l-au făcut, acum așteptăm rezultatele. Nu mă simt rău acum, e ca o răceală ușoară, dar să vedem. Copiii sunt izolați și ei”.

Ellie White va sta în carantină la domiciliu

În postarea făcută pe Facebook de către Ellie White, artista a scris următoarele: ”Ei bine, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. În următoarele săptămâni voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveți grijă de voi, protejați-vă și lucrați intens la imunitatea voastră pentru a putea trece mai ușor peste acest virus. Vă pup!”.

Ellie White și Doru Tincă se cunosc încă de când artista făcea parte din echipa celor de la DJ Project. După o perioadă scurtă de timp cei doi s-au logodit, iar Ellie a început o carieră solo. Mai apoi, Ellie White și Doru au început să lucreze împreună. Cei doi încă nu s-au căsătorit, însă au împreună doi copii.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

”Locuim împreună, lucrăm împreună. Suntem zilnic unul lângă celălalt. Nu am simțit niciodată că este necesar să facem nunta, să fim, hai să zicem, normali, ca restul lumii. Pur și simplu, avem multă încredere unul în celălalt, ne iubim, iar asta contează cel mai mult. Am avut trei tentative de a face nunta și tot timpul a intervenit ceva. O să ne căsătorim cândva, dar, din experiență, mai bine nu spun niciodată de pe acum”, a declarat Ellie White.

Sursa: Cancan.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si