Emanuel Isopescu a fost unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV din România: Ce probleme de sănătate l-a ucis?

Emanuel Isopescu, moderatorul decedat miercuri, la 75 de ani, a fost o figură proeminentă a televiziunii din România.

Author: Petru Luca vineri 04 septembrie 2020 , 21:17

isopescu
Emanuel Isopescu a murit la 75 de ani
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Emanuel Isopescu, moderatorul decedat miercuri, la 75 de ani, a fost o figură proeminentă a televiziunii din România. În primăvara acestui an, cu câteva luni înainte să moară, Isopescu postase un anunț disperat, în care dezvăluia problemele uriașe de sănătate cu care se confruntă. 

Citeste si: "Socrul" lui Oltin de la Exatlon este un celebru prezentator. Putini stiu cu cine se iubeste Faimosul

”De-abia reusesc sa ajung la toaleta si niciodata nu stiu daca voi mai reusi sa ma ridic de pe vas. Totul a pornit acum 2 ani cu un clostridium luat de la Fundeni si finalizat glorios cu o rectocolita care nu ma iarta o clipa. Fara suparare, am consultat mari somitati ale domeniului dar starea de fapt e intacta. (...)  Caut cu deznadajde o femeie care sa aiba grija nu de mine, ci de interesele mele: fisc, Primarie, avocati, aprovizionare, linistèa fiicei mele care confrunta cu "capacitatea" 2-3 ore pe zi combinate in orice fel de variante.

Evident, nu am banii unui batran italian dar ne putem intelege. Va rog, ajutati-ma!​”,  nota Emanuel Isopescu, cunoscutul realizator tv.

Emanuel Isopescu se lansase în televiziune la postul public, cu emisiunea ”Viața satului”

Fost jurnalist de investigații, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile tv de calibru din România. În 2011, Isopescu suferise o operație foarte dificilă, care a durat 15 ore și în care realizatorul tv a stat ore bune fără inimă. Retras din branșă, Isopescu își deschisese o pensiune lângă Tulcea, acolo unde locuia împreună cu familia. În luna august, Isopescu împlinise 75 de ani.

Isopescu
Emanuel Isopescu a fost o figură de marcă în lumea televiziunii

Emanuel Isopescu se remarcase la TVR, la emisiunea ”Viața satului”, imediat după 1990, apoi la emisiunile electorale de la postul public și de la PRO TV. Apoi, pentru Isopescu a urmat consacrarea cu emisiunea ”Urmărire generală”, dar și cu alte emisiuni care aveau în prim plan lupta polițiștilor cu infracționalitatea. 

Isopescu
Realizatorul tv s-a stins după o lungă suferință


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si