Cunoscut pentru stilul sau incisiv de a vorbi si mai ales pentru discursul critic pe care l-a afisat de-a lungul anilor in meseria pe care a practicat-o, Andrei Gheorghe a imprimat un stil in televiziunea romaneasca. A fost urat de multi, dar placut de si mai multi oameni.

De-a lungul timpului a intrat in contact cu oameni celebri, dar si cu oameni simpli. Cu multi dintre ei a legat prietenii, iar acum, in ultimul moment din viata sa, acestia i-au cinstit memoria cu mesaje frumoase de condoleante.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Printre cei care au avut si au dorit sa spuna ceva dupa moartea lui Andrei Gheorghe, se numara si actualul primar al municipiului Cluj- Napoca, Emil Boc. Acesta a acceptat sa transmita un mesaj, in exclusivitate pentru stirilekanald.ro, in memoria marelui om de televiziune disparut mult prea repede.

"Regret enorm decesul lui Andrei Gheorghe. Dimensiunea umana, indiferent de situatie sau context, ramane trasatura funadamentala a lui Andrei Gheorghe si mostenirea pe care ne-o transmite.

Dumnezeu sa-l Odihneasca in Pace!", au fost cuvintele pline de emotie pe care Emil Boc ni le-a transmis.

Edilul clujului, Emil Boc, si Andrei Gheorghe s-au intersectat, de-a lungul anilor, in diverse conjuncturi televizate. Unul datorita emisiunilor pe care le realiza, celalalt prin prisma carierei politice de succes pe care o are si astazi.

De departe, insa, de referinta este emisiunea tv cand Emil Boc, invitat in emisiunea lui Gheorghe, un talk-show desfasurat intr-un platou situat la inaltime, a cazut pur si simplu, facand un pas imprident in spate, calcand
in gol. S-a prabusit de la cativa metri, a ramas inconstient cateva clipe, dupa care si-a revenit spectacolus, Momentul, insa, este unul absolut memorabil.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si