Luni, de la 17:30, Ernest ne ofera povestea lui Ciprian si a Elenei, un cuplu care urmeaza sa se casatoreasca, dupa o relatie de patru ani. Povestea se complica atunci cand unul dintre acestia incepe sa ascunda secrete teribile. Un barbat aflat in inchisoare si o fetita de doar sase anisori ingreuneaza drumul spre fericire al Elenei. Detalii incredibile ies la iveala si, rand pe rand, adevarurile dureroase umbresc relatia celor doi indragostiti.

“Fiecare dintre noi poate avea ceva de invatat si poate se va regasi, intr-o oarecare masura, in povestile spuse la <In cautarea adevarului>. In ziua de astazi, nu multi dintre oameni mai au, ca principiu de viata sanatos, adevarul; ne-am obisnuit sa purtam masti, ne-am obisnuit sa mintim si lucrurile astea au repercusiuni nedorite. Adevarul, chiar daca uneori este urat sau nu ne place, este singurul care ne elibereaza”, spune Ernest.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ce decizii se iau la aflarea adevarului si, mai ales, ce viitor vor avea cei doi iubiti, veti descoperi luni, de la ora 17:30, in primul episod “In cautarea adevarului”.

Intrigi halucinante si descoperiri tulburatoare intregesc tabloul povestilor pe care Ernest le aduce in fata telespectatorilor, incepand din 14 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 17:30.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si