Distincția a revenit prezentatorului emisiunii, Mihai Ghiță, pentru reflectarea cu onestitate și sensibilitate a celor mai diverse aspecte din societatea românească.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! România care încă nu a stins lampa. Cum trăiesc oamenii care nu au curent electric

Faptul că reușim să spunem povestea acestei țări, de atâția ani, prin reportajele de la  <Asta-i România!>, e o mare onoare pentru noi.

Le mulțumesc și celor care au creat o comunitate în jurul brand-ului <Asta-i România!>; ajută oamenii, construiesc case, scot copii din sărăcie... Am avut norocul să am o televiziune atât de puternică în spate, care să ne dea șansa să spunem poveștile ”, a spus Mihai Ghiță.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Duminică, în prima zi de Paști, la “Asta-i România!”, De Paști, Oameni în lumină!

 „Asta-i România!”, un format original Kanal D, este una dintre cele mai iubite și apreciate emisiuni de reportaje  și un brand în sine prin  abordarea jurnalistică, prin modul în care înfățișează România, în cele mai diverse aspecte ale ei.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”- Suflet de mamă

Cu o tradiție puternică în recunoașterea și încurajarea excelenței, “Business Arena” celebrează, prin evenimentul, devenit tradiție, “Brand Excellence Hall of Fame”, inovația, inventivitatea, perseverența acelor companii și oameni care construiesc brand-uri puternice, inspiraționale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si