Ilinca Obădescu-Gruia, prezentatoare Știrile Kanal D: „Ce îți place ție cel mai mult la quiz?”

Dan Negru, prezentator „Jocul cuvintelor”: „Ce îmi place mie cel mai mult la concursul acesta? Îmi plac oamenii, ăsta e un concurs format din oameni. Sunt oameni pe care nu-i vezi la televizor. Vezi aici diferite categorii de oameni, de la puști până la seniori care tot sunt puști în minte, dar în buletin sunt seniori.

Vezi academicieni, vezi profesori, vezi șoferi de taxi, toți cu mintea pe care și-o pun la încercare. Îmi plac oamenii. Oamenii fac concursul acesta, este un concurs al oamenilor și al minții.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentatoare Știrile Kanal D: „De ce crezi că are atâta succes emisiunea?”

Dan Negru, prezentator „Jocul cuvintelor”: „Noi ne bucurăm mult de succesul pe care îl are emisiunea. Am ajuns la peste 200 de episoade. Lumea nu s-a plictisit de „Jocul cuvintelor”. Este în fiecare zi în reluare după-amiaza pentru cei care nu-l văd seara, în premieră de la 22:30, de miercuri până vineri. Îl pot vedea în reluare de luni până vineri. Pe noi ne bucură mult că emisiunea continuă să prindă. E altceva, e o altă ofertă pe piața de televiziune și asta se vede cel mai bine.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentatoare Știrile Kanal D: „Există vreun cuvânt care ți-a dat bătăi de cap la un moment dat?”

Dan Negru, prezentator „Jocul cuvintelor”: „Cuvânt care mi-a dat bătăi de cap? Mi-a dat bătăi de cap, dar nu un substantiv comun. Noi folosim la „Jocul cuvintelor” doar substantive comune. Mi-au dat bătăi de cap substantive proprii cum ar fi: Real Madrid, Barcelona, Dinamo, Steaua. Astea mi-au dat de bătăi de cap în copilărie și îmi dau și acum bătăi de cap.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentatoare Știrile Kanal D: „La ce să se aștepte telespectatorii în acest nou sezon de „Jocul cuvintelor”

Dan Negru, prezentator „Jocul cuvintelor”: „La multe bătălii ale creierelor. Sunt puține emisiuni de televiziune, poate spre deloc, în care tot ce contează este ce ai în minte. „Jocul cuvintelor” e despre minte. Sunt multe țări care folosesc genul ăsta de concurs, genul ăsta de exercițiu ca profilaxie pentru anumite boli neurologice. Așa că noi venim și cu o farmacie a minții.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si