Cei doi roventurieni îi poartă pe telespectatori în fiecare sâmbătă, începând cu ora 15:00, în locuri de o frumusețe răpitoare, descoperind comunități extraordinare, obiceiuri inedite, comori din istoria îndepărtată și recentă, și nu în ultimul rând, gastronomia diferitelor zone geografice ale României.

Citește și: Sorin și Larisa, câștigătorii „Casa iubirii”

" Ne onorează și ne bucură acest premiu. Pentru noi fiecare călătorie în țară este o aventură și suntem mândri să vedem că fiecare ediție este primită cu bucurie de telespectatori, cifrele de audiență fiind un bun barometru.

Sperăm să oferim publicului noi și noi locuri interesante, să le prezentăm oameni care reușesc să schimbe fața turismului românesc, să le atragem atenția cu rețetele tradiționale și, de ce nu, să îi inspirăm în alegerea unor noi destinații de vacanță în țara noastră", a declarat George Mihai, prezentatorul "ROventura".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Sunt foarte fericită să constat că munca ne este apreciată atât de public cât și de entități din industria de turism, cum este AJTR",  a adăugat Andreea Străvoiu.

Citește și: Iubire sinceră între un iepure și o pisică

Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România- AJTR se numără printre cele mai vechi asociații profesionale din țara noastră, fiind înființată în urmă cu mai bine de 50 de ani. 

În cadrul acestei Gale au mai fost premiați oameni de cultură, bloggeri, personalități din industria turismului din România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si