Emisiunile şi vedetele Kanal D, premiate la Gala Performanţei şi Excelenţei! Ilinca Vandici, premiul pentru cea mai bună prezentatoare TV, ”Roata Norocului”, cel mai bun show concurs! Vezi ce alte premii au fost acordate

Kanal D este, fără discuţie, televiziunea care, în România, reuşeşte să impresioneze cu emisiunile pe care le are în grilă. Iar acest lucru se poate vedea în nenumăratele premii pe care le primeşte.

Author: Mihaela Pupaza joi 08 noiembrie 2018 , 20:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gala Performanţei şi Excelenţei este o gală dedicată celor mai performante şi mai interesante producţii TV ale anului. Şi, cum era de aşteptat, Kanal D a reuşit să adune o serie de premii care impun, încă o dată, faptul că este una dintre cele mai importante televiziuni din România.

 

Când vine vorba de emisiuni, concurenţa este una acerbă pe piaţa televiziunilor din România. Cu toate acestea, Kanal D a reuşit, din nou, să se impună în top şi a cules laurii la mai multe categorii, demonstrând că este una dintre cele mai importante televiziuni şi că îşi merită locul ocupat în inima telespectatorilor.

Mai exact, la Gala Performanţei şi Excelenţei care a avut loc în această seară, Kanal D a dat lovitura. Şi nu cu un premiu, ci cu mai multe.

Astfel, cel mai bun show concurs a fost câştigat de emisiunea care îi ţine nedezlipiţi de ecranele televizoarelor pe telespectatori, ”ROATA NOROCULUI” câştigând fără drept de apel primul loc.

Iar dacă asta nu a fost suficient, două dintre vedetele Kanal D s-au impus în cele mai disputate premii ale Galei. Astfel, frumoasa ILINCA VANDICI   a câştigat un premiu deosebit de important – cea mai bună prezentatoare TV-, ea fiind, alături de Vladimir Drăghia, gazda unui show cu audienţe remarcabile, ”Fan Arena”. Şi, dacă la ”feminin”, Kanal D s-a impus, la ”masculin” nu putea să se lase mai prejoc, CĂTĂLIN BOTEZATU câştigând un premiu uriaş: ”Premiul pentru întreaga carieră în domeniul modei”.

Normal, când vine vorba de domeniul online, Kanal D şi WOWbiz.ro nu puteau fi ignorate. Aşa că, la Gala Performanţei şi Excelenţei, WOWbiz.ro a fost premiat pentru emisiunea online interactivă, prezentată de carismatica Cornelia Ionescu şi de ”războinicul” Alex Nedelcu, o emisiune dedicată show-ului fenomen Exatlon, ”Ştafeta mixtă cu Alex şi Cornelia”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si