Emmanuel Macron a fost luat la palme. Gărzile de corp au intervenit imediat

Emmanuel Macron a fost luat la palme de un individ, în timpul unei vizite oficiale. Gărzile de corp ale președintelui Franței au intervenit imediat.

Author: Georgiana Balaban marți 08 iunie 2021 , 18:29

emmanuel macron a fost pălmuit
Emmanuel Macron - Președintele Franței.[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Emmanuel Macron, președintele Franței, a fost pălmuit în timpul unei vizite în regiunea Drome. Un individ a venit și l-a lovit pe politician în timp ce el saluta oamenii prezenți în cadrul evenimentului.

Citeste si: FRANȚA IMPUNE CARANTINĂ CELOR VENIȚI DIN UK

Macron a fost agresat de un bărbat în timpul vizitei sale oficiale în regiunea Drome din sud-estul țării, potrivit presei internaționale. Incidentul a avut loc în momentul în care președintele și-a dorit să dea mâna cu oamenii care erau prezenți la eveniment. Un individ s-a năpustit asupra lui și l-a pălmuit.

Individul agresiv a fost imobilizat

Cum au văzut gestul bărbatului din mulțimea de oameni, gărzile de corp au intervenit de urgență. L-au imobilizat pe individ, iar președintele Franței a fost scos din mulțime. Palatul Élysée a declarat confirmarea evenimentului și a precizat că alte două persoane au fost arestate de către autorități.

Citeste si: A murit cel mai temut criminal în serie din Franța

emmanuel macron a fost pălmuit
Macron a fost pălmuit.[Sursa foto: Facebook]

Premierul Franței, Jean Castex, nu a rămas indiferent la acest incident și a dorit să reacționeze public la toate cele întâmplate. Oficialul a încercat să explice că democrația este înțeleasă greșit de către populație.

Citeste si: COVID-19 continuă să facă ravagii în Franța. Numărul persoanelor internate la Terapie Intensivă a atins un nou record

„Democrația nu înseamnă niciodată violență, agresiune verbală și cu atât mai puțin fizică”, a declarat Jean Castex, potrivit presei internaționale.

Macron se află acum într-un turneu prin țară. El a început vizita în urmă cu o săptămână și dorește să vadă toate orașele din Franța. Deplasările se desfășoară înainte de alegerile regionale și cele prezidențiale care vor avea loc abia anul următor.

Turneul care a debutat în urmă cu câteva zile pentru Mcron este primul eveniment de acest gen organizat după ridicarea restricțiilor.

Citeste si: Angela Merkel renunță la lockdown-ul strict de Paște: „Greșeala îmi aparține doar mie”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si