EMOȚIONANT! Două persoane cu dizabilități trăiesc o frumoasă poveste de dragoste! Iubirea dintre ei este impresionantă

Două persoane cu dizabilități trăiesc o poveste de dragoste ce depășește orice bariere. Nicoleta Stoica și Petrișor Șoilică suferă de dizabilități grave, însă asta nu îi împiedică să-și construiască o familie.

A.N.C, vineri 15 martie 2019 , 14:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Ea suferă tetrapareză spastică (mâinile și picioarele au un anumit grad de paralizie), iar el are parapareză spastică (nu își poate controla mișcările picioarele).

Cum s-au cunoscut cei doi

Cei doi s-au cunoscut în toamna anului 2015 pe un grup de Facebook destinat interacțiunii persoanelor cu dizabilități. Aceștia S-au întâlnit prima dată în București.

„Ne-am cunoscut pe un grup pe Facebook destinat persoane cu dizabilități. La o lună distanță, ne-am cunoscut față în față în București, în ziua de 9 februarie 2015, care este o dată importantă pentru mine. După încă o lună, am decis să încercăm să avem o relație. Până să o cunosc pe Nicoleta, sufeream de o decepție pentru că nu reușeam să-mi găsesc jumătatea cu care să-mi întemeiez o familie. De când am cunoscut-o pe Nicoleta, viața mea s-a schimbat la 180 de grade“, povestește Petrișor.

Citeste si: O româncă cerșea pe stradă în New Jersey, însă avea telefon de 1000 de dolari, bijuterii și geantă de firmă

După aproximativ un an de la începutul relației, s-au mutat împreună în Târgu Jiu. „Primul an a fost de tatonare, iar în al doilea an, în anul 2016, am luat decizia de a ne muta împreună. Ceea ce m-a impresionat la Petrișor a fost faptul că își dorea să socializeze, să stea alături de oameni pozitivi. Pe măsură ce îl descopeream începeam să-l plac din ce în ce mai mult. Am avut noroc că ne-am găsit și amândurora ne-a dat Dumnezeu înțelepciunea să facem lucrurile să funcționeze“, spune Nicoleta.

Vezi continuarea pe igj.ro.

Te-ar putea interesa si