Emotionanta dovada de dragoste. 400 de elevi s-au strans in fata casei profesorului bolnav de cancer si i-au cantat acestuia mai multe melodii

Patru sute de elevi ai Academiei Presbiteraniene din Nashville s-au strans in fata casei profesorului Ben Ellis pentru a-i arata ca sunt alaturi de acesta in lupta pe care o duce cu cancerul.

A.S., marți 13 septembrie 2016 , 13:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Profesorul, care preda elevilor cursuri de latina si studii biblice din anul 2008, a fost diagnosticat cu cancer si face chimioterapie. El este casatorit si are cinci copii, care studiaza la Academia Presbiteraniana din Nashville.
pe 7 septembrie, patru sute de elevi s-au strans in fata casei lui Ben pentru a-si arata sustinerea fata de acesta. Timp de 30 de minute, elevii au cantat. In tot acest timp, profesorul ii urmarea emotionat de la fereastra.
"Va iubesc", le-a spus Ben elevilor. "Sunt convins acum mai mult ca oricand ca Dumnezeu este bun si ca este alaturi de noi".
"Ben este un om tare indragit, iar faptul ca elevii au vrut sa isi arate respectul fata de el, este minunat", a declarat directorul scolii.
Intamplarea a fost filmata si pusa pe Facebook, unde a fost vizualizata de peste 20 de milioane de utilizatori din intreaga lume.

Profesorul, care preda elevilor latina si studii biblice din anul 2008, a fost diagnosticat cu cancer si face chimioterapie. El este casatorit si are cinci copii, care studiaza la Academia Presbiteraniana din Nashville.

Pe 7 septembrie, patru sute de elevi s-au strans in fata casei lui Ben pentru a-si arata sustinerea fata de acesta. Timp de 30 de minute, elevii au cantat. In tot acest timp, profesorul ii urmarea emotionat de la fereastra."Va iubesc", le-a spus Ben elevilor. "Sunt convins acum mai mult ca oricand ca Dumnezeu este bun si ca este alaturi de noi".

"Ben este un om foarte indragit, iar faptul ca elevii au vrut sa isi arate respectul fata de el, este minunat", a declarat directorul scolii.

Intamplarea a fost filmata si pusa pe Facebook, unde a fost vizualizata de peste 20 de milioane de utilizatori din intreaga lume.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si