Englezii au detonat bomba la Wimbledon: “Este Simona Halep cuplată?” Vezi cine este presupusul iubit al româncei!

Nu mai e un secret că englezii au detonat bomba la Wimbledon.

Matei Vaihan, luni 08 iulie 2019 , 08:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De curând, englezii au detonat bomba la Wimbledon. Tabloidul The Sun a publicat zilele trecute un material cu titlul “Este Simona Halep cuplată cu Radu Barbu, şi cum l-a întâlnit starul de la Wimbledon?”. În această perioadă  Simona se află la Londra, la turneul de la Wimbledon, acolo unde s-a calificat în optimi, urmând să joace astăzi împotriva americancei Cori Gauff.

Englezii au detonat bomba la Wimbledon: “Halep păstrează o relaţie discretă cu Barbu"

“Halep păstrează o relaţie discretă cu Barbu, iar cei doi nu apar împreună pe paginile de socializare. Relaţia lor a fost dezvăluită după ce au fost fotografiaţi împreună în Portofino, Italia”, a relatat tabloidul, care s-a referit la momentul de la începutul lui 2018, cînd paparazzii i-au surprins pe Halep şi Barbu în vacanţă. “Născut la Pitesti pe 16 octombrie 1983, Radu Barbu a fost jucător de tenis la juniori, iar apoi a studiat în SUA pentru a deveni antrenor. Acum conduce un program de copii şi juniori în România”, a mai scris The Sun.

Englezii au detonat bomba la Wimbledon: "Au fost surprinşi într-o escapada în Portofino"

E clar că englezii au detonat bomba la Wimbledon. “Simona Halep şi Radu Barbu s-au cunoscut prin prieteni comuni din tenisul românesc. Apoi au fost surprinşi într-o escapada în Portofino. Cei doi au negat o relaţie, iar Simona Halep a anunţat că se concentrează pe cariera din tenis”, a mai relatat tabloidul britanic. “Întotdeauna, unui sportiv, când ajunge prea mare, încep să i se însceneze tot felul de lucruri. Simona este un copil normal, care trebuie să stea de vorbă. Dacă stă de vorbă cu cineva, gata, e într-o relaţie... Vorbim doar de o prietenie! Nimic altceva. Acest lucru e deranjant pentru Simona, dar şi pentru noi, ca familie. E deranjant să se spună nişte lucruri care nu sunt adevărate”, a declarat, la vremea respectivă, tatăl Simonei, Stere Halep. Despre Simona Halep s-a mai scris că a fost cuplată cu fiul lui Teia Sponte, Costa, care s-a căsătorit recent. 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si