Episcopul de Husi a facut o plangere penala la Parchetul Sectorului 1 Bucuresti in legatura cu filmuletul in care el apare in ipostaze intime

Plangerea episcopului de Husi, Corneliu Onila, in legatura cu inregistrarea in care ar aparea, in ipostaze intime, alaturi de un alt barbat a fost trimisa pentru solutionare la Parchetul Sectorului 1 Bucuresti, acolo unde este adresa ziarului care a difuzat, initial, filmuletul video.

C.I.P., miercuri 19 iulie 2017 , 17:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti va fi institutia care va da curs plangerii formulate de catre episcopul de Husi, Corneliu Onila, in legatura cu inregistrarea in care ar aparea, in ipostaze intime, alaturi de un alt barbat. Reclamatia sefului preotilor vasluieni va fi cercetata de catre procurorii bucuresteni in conditiile in care cei vizati in plangere sunt redactorii ziarului care au difuzat in mediul on-line filmuletul video care l-ar avea ca protagonist pe episcopul de Husi.

"Plangerea facuta de catre Corneliu Onila a fost trimisa spre competenta solutionare, prin Posta Militara, catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, acolo unde este adresa paratului. Alte informatii nu pot fi oferite cu privire la ceea ce contine reclamatia", a declarat, miercuri, pentru News.ro prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu.

Episcopul Husilor a depus plangerea, la inceputul acestei saptamani, la Biroul Vaslui al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT). Procurorii acestei institutii au considerat ca "plangerea este gresit indreptata" si, in consecinta, au trimis-o spre solutionare la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi. Procurorii acestei institutii au considerat, la randul lor, ca nu au competenta sa cerceteze cazul astfel incat au directionat reclamatia, se pare pentru defaimare si raspandire de materiale pornografice, catre unitatea competenta, respectiv Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.   

Imaginile aparute in spatiul public in care episcopul Husilor este filmat in ipostaze intime cu un elev de seminar care la acel moment ar fi avut 17 ani au fost difuzate, iar Patriarhia si Mitropolia Moldovei au solicitat publicatiei inregistrarile.

Vicarul administrativ al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei Marian Timofte a declarat luni, dupa ce a vizionat filmul in care ar aparea epsicopul Husilor Corneliu Barladeanu, ca una dintre cele doua persoane care apare in inregistrare pare a fi Barladeanu, spunand insa ca pentru veridicitate ar trebui facuta o expertiza. El a precizat ca discutiile din inregistrare nu sunt inteligibile, dar vocea pare a fi a episcopului Barladeanu.

Luni, Patriarhia Romana a transmis ca cercetarile disciplinare nu pot fi facute in posturi, astfel ca in cazul episcopul Husilor, Comisia pentru Statut si regulamente a Bisericii Ortodoxe Romana a fost convocata pentru sfarsitul acestei luni, iar sedinta de lucru a Sinodului Permanent va avea loc in 17 si 18 august.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a... Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit totul: „Ești prietenul meu și lumea zice că...”
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv... Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infecatare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infecatare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si