Mioara Roman s-a stins din viață pe 23 februarie după o luptă îndelungată cu boala. Deși era cunoscută încă din tinerețe, puține persoane știu cum arăta Mioara Roman înainte.

De o frumusețe răpitoare, elegantă și rafinată, Mioara Roman era foarte curtată!

Citește și: Prima reacția a lui Petre Roman, după ce fosta lui soție a încetat din viață. Mioara Roman stătea într-un azil de bătrâni

Cum arăta Mioara Roman în tinerețe?

De-a lungul anilor, Mioara Roman, s-a făcut remarcată prin eleganța și rafinamentul ei. Ori de câte ori apărea, soția fostului prim-ministru al României, era o prezență de-a dreptul încântătoare prin prisma unui stil impecabil și atenția pe care o avea pentru propriul aspect.

Prezența Mioarei Roman și zâmbetul ei furau inimile celor din jur. Cu o siluetă de invidiat și apreciată de cei din jur, Mioara Roman era curtată de multe persoane.

Starea de sănătate a frumoasei Mioara Roman s-a deteriorat în ultima vreme din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat. Oana Roman a decis să o interneze pe mama sa într-un azil din Snagov, acolo unde s-a asigurat că aceasta beneficiază de toate îngrijirile medicale de care are nevoie.

Citește și: Cine a fost primul soț al Mioarei Roman?! Mariajul celor doi a început când ea era foarte tânără, iar tatăl ar fi avertizat-o cu privire la Iosif Zilahy

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Chiar și în lupta pe care a dus-o cu boala mult timp, Mioara Roman și-a păstrat eleganța și rafinamentul cu care i-a obișnuit pe cei din jurul ei. Oana Roman o însoțea pe mama sa la salon de cele mai multe ori.

”În tinerețe am avut părul până la genunchi. Era un chin atunci, pe vremea aceea. Era foarte greu, nu aveam şampon sau uscător de păr. Îl periam în fiecare seară, dar îl spălam mai rar. Mama ne punea gaz în păr.

Părul este o podoabă mai importantă ca un machiaj. Când m-am hotărât să mă tund, coafeza a făcut 3 peruci din părul meu. Şi în prezent am părul puternic. Mă vopsesc cam la şase săptămâni acum”, declara fosta jurnalistă de radio, Mioara Roman.

Citește și: Dan Bursuc, surprins în ipostaze stânjenitoare! Imaginile au ajuns virale: "E de la oboseală"

Ce mesaj a transmis Petre Roman?

Mioara Roman a fost căsătorită cu fostul prim-ministru al României, Petre Roman.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”- kfetele.ro

Citeste si: REMA, show exploziv pe scena festivalului Electric Castle 2024. Ce a spus artistul nigerian despre femeile din România- radioimpuls.ro

Căsnicia lor a durat mai bine de trei decenii, respectiv între anii 1974 și 2007. Cei doi au divorțat din cauza neînțelegerilor, iar de atunci nu și-au mai vorbit. După această veste, Petre Roman nu a vrut să discute. Cu toate astea, el a mărturisit că se află deja în avion spre România.

„Sunt în avion, mă întorc spre țară. Nu e acum momentul (nr. de discuții), vă rog frumos! ”, a declarat Petre Roman pentru Wowbiz.

Citește și: Ce spunea Petre Roman despre Mioara, la mai bine de 10 ani de la divorț! Descrierea spectaculoasă făcută de fostul premier: „Excepțională''

Mai apoi, acesta a spus că regretă moartea acesteia, însă boala nemiloasă a răpus-o foarte rapid.

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită. E u cred că în viața ei n-a făcut decât bine. Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase. Acuma poate că e mai ușor. Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei”, a declarat Petre Roman, pentru Fanatik.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si