Chipul presupusului criminal din Targoviste nu pare brazdat de niciun regret. Ia in ras intrebarile jurnalistilor, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

"Chiar nu va pare rau? Luati totul in deradere? Haideti, domnule."

Mecanic auto de meserie, barbatul era si vanator. Detinea in mod legal arma crimei,insa il ultimul timp permisul ii fusese  supendat deoarece nu-si platise cotizatia.Asa

ca, in seara asasinatelor, iesise la braconat.

Mihai Dinca, prim procuror Dambovita:" Nu isi platise pentru anul acesta cotizatia catre asociatia judeteana a vanatorilor si nu putea vana pe fondurile apartinand asociatiei."

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A fost surprins, insa, de consilierul local care, alertat de zgomote, a vrut sa vada cine a intrat pe teren.

A fost urmat si de a doua victima, iar suspectul, speriat, probabil, ca a fost prins in fapt, a descarcat arma fara sa clipeasca.

"I-ati omorat pe barbati? De ce ati tras cu arma? Ce v-a determinat? Ce ati avut cu ei? Regretati ca i-ati omorat?"

Inclus inca de la inceput in cercul restrans de posibili faptasi, barbatul a crezut ca a scapat vinerea trecuta.

Dar a facut mai multe greseli, care i-au convins pe anchetatori ca este vinovat.

"Dupa ce au reusit sa stranga suficiente probe impotriva sa, politisti au venit si l-au ridicat de la domiciliul sau, dintr-un cartier marginas al orasului Targoviste. Se pare ca el locuia in acest bloc, la etajul 4."

Individul, care nu si-a recunoscut faptele, a fost retinut pentru 24 de ore, iar astazi va fi dus in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva, pentru omor calificat.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si