Tânăra care a murit împușcată după ce i-a salvat viața iubitului său, avea 19 ani. Erika și-a salvat iubitul de la moarte în cadrul unei încăierări.

Erika și iubitul ei se aflau la o zi de naștere. Petrecerea a luat sfârșit când un scandal a izbucnit. Fata a încercat să-i salveze viața iubitului când acesta a fost agresat. Atunci, tânără de 19 ani prezentă la aniversarea unei prietene într-un local din New York, a murit pe loc.

Tânăra care a murit împușcată după ce i-a salvat viața iubitului său

Scandalul a pornit atunci când Erika a fost atinsă de o altă tânără aflată sub influența alcoolului și a substațelor interzise într-o zonă nepotrivit. Băiatul i-a cerut explicații fetei care i-a atins iubita. Lucrurile au degenerat în momentul în care după ce au părăsit locația, aceștia au fost urmăriți, iar scandalul a ajuns la cote maxime. Indivizii care se aflau în spatele lor au dat mai multe focuri de armă.

erika a murit împușcată

Erika l-a salvat pe iubitul ei, în vârstă de 21 de ani, apoi a fost culcată la pământ de glonț. Tânărul a fost rănit în partea stângă a coastelor, iar ulterior și-a pierdut cunoștința în timp ce încerca să-și salveze partenera.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: A mers în vacanță și a furat o specie de plantă protejată de lege. Ce a pățit femeia

Citeste si: Caz nemaiîntânlit: Ea este femeia care a rămas însărcinată cu nepoata ei

Citeste si: Horoscop 30 iunie 2020. Zodia care are parte de o zi plină de surprize

Andres a declarat pentru presa internațională că tânăra i-a salvat viața în schimbul vieții sale.

„Iubita mea mi-a salvat viaţa. Era o femeie uimitoare. Scotea mereu binele din mine şi nu eşua niciodată să-mi aducă un zâmbet pe faţă.” a povestit el.

Citeste si: Rezultate BAC 2020. Cand sunt afișate notele anonimizate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si