Duminica, de la 22:30, telespectatorii vor avea ocazia să afle mai multe despre experiențele captivante din viata lui Ernest si să-l redescopere din noi perspective.  Şi-a câștigat notorietatea în urmă cu aproape două decenii, odată cu participarea  la celebrul reality show "Big Brother”, iar acum este una dintre cele mai puternice personalități din lumea televiziunii din România. 

Citește și: Rică Răducanu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cu o carieră solidă în televiziune, iubit de un public uriaș, de toate vârstele, Ernest a captat atenția milioanelor de oameni prin pasiunea sa pentru a explora evenimente și situații diverse de viață, dezvăluind mereu poveștile din spatele aparențelor. De numele lui se leagă emisiuni precum “Ochii din umbră”, “Pe banii parinților” sau “În căutarea adevărului”.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

            Ernest are o viață personală împlinită, este căsătorit și are un fiu care a devenit centrul universului său.

Citește și: Adrian Despot, solistul trupei „Vița de Vie”, invitat duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Interviul cu Ernest la “40 de intrebari cu Denise Rifai” va aduce în fața telespectatorilor povestea impresionantă de viata a vedetei Kanal D, oferind publicului o privire în culisele emisiunilor pe care acesta le prezintă și dezvăluind o serie de aspecte încă necunoscute din viața sa profesională și nu numai.

Citește și: Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cât de <ciupit> erai când te-ai înscris la Big Brother?”, “Câți amanți ai prins la viața ta?”, “Cât de tare doare să fii trădat în dragoste?”, “Ce ți-a lipsit să te faci preot catolic?”, “Cât de dezbrăcat ai intrat în viața soției tale?”, “Pe ce nu mai dai astăzi doi bani?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Ernest în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:30, la Kanal D.

Citește și: Irina-Margareta Nistor, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si