Desi era duminica seara iar traficul auto era aproape inexistent, Ernest a trecut printr-o experienta care l-a cam „zgaltait”. Aflat la volanul masinii sale, acesta a avut parte de o intalnire brutala cu o „incepatoare” in ale soferiei. Oprit la un semafor, pentru a acorda prioritate unui pieton, Ernest s-a trezit „lovit in spate”. Mai exact, SUV-ul pe care il conducea a fost tamponat de tanara care detinea carnetul de sofer de doar doua saptamani.

„Oprisem la semafor pentru a acorda prioritate unui pieton care traversa regulamentar intersectia, iar domnisoara, care conducea de doar trei zile, nu a sesizat masina mare si neagra din fata ei, care avea <stopurile> aprinse, si a intrat direct in <spatele> meu. Nu am fost <avariat> rau, dar bara din spate a masinii a fost facuta <franjuri>. A trebuit sa imi iau masina cu platforma de la locul accidentului. Ma bucur ca nu a patit nimeni nimic!”, spune Ernest.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Asa se face ca Ernest, in loc sa-si petreaca duminica seara linistit, impreuna cu familia, a trebuit sa se ocupe de reparatia masinii sale.

Facand haz de necaz, vedeta a gasit o <solutie> pentru a se putea deplasa mai repede la filmari.

„Am inteles ca pot sa cumpar un voucher prin programul Rabla si sa-mi iau o bicicleta electrica”, a concluzionat amuzat Ernest.

Pe Ernest il puteti urmari prezentand emisiunea „Ochii din umbra”, in fiecare duminica,  de la ora 22:00, la Kanal D.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si