Este revoltator! Ce facea de fapt un politist sucevean in timpul programului!

Un politist sucevean a fost prins cum cara mortii la inmormantari chiar cu masina de Politie: "Daca il cauti la Politie, nu-l gasesti, el cara mortii din spital, de la Ilisesti!"

M.C.B., miercuri 25 aprilie 2018 , 13:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Politistul din comuna Balaceanca, judetul Suceava, este suspectat ca administra o firma de servicii funerare prin intermediul careia s-ar fi ocupat de 43 de ceremonii de inmormantare numai in perioada august- decembrie 2017.

Presa locala a semnalat anul trecut activitatea cel putin dubioasa a agentului. Obiectiv de Suceava a scris cum a reusit politistul sa faca bani buni de pe urma deceselor de la Spitalul de Ingrijiri Paliative Ilisesti. Politistul prelua zeci de pacienti decedati de la unitatea spitaliceasca. Omul legii mergea sa ia cadavrele in uniforma si in timpul programului.

"Politistul de la Balaceana vine zilnic sa vada care e treaba. In ultima vreme nici nu mai saluta. Intreaba doar: “Azi cati au murit?” Daca il cauta cineva la Politie, in Balaceana, unde lucreaza, nu-l gaseste, ca el sta toata ziua la Ilisesti, ori la spital, ori la firma. Vine aici parca ar fi pe mosia lui. Vorbeste urat cu noi si de multe ori a mentionat ca este prieten cu patronii si daca ceva nu ne convine, suntem libere sa plecam", a povestit o asistenta de la spitalul in cauza. 

Omul legii a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si