Este revoltător ce se întâmplă la mormântul lui Răzvan Ciobanu! Cine îşi bate joc de locul de veci al designerului? Um bărbat a povestit tot! "Cutii de bere şi chiştoace" EXCLUSIV!

Razvan Ciobanu, declaraţii şocante despre mormântul designerului! Uite ce a povestit un vârstnic!

Author: Lili Lascar vineri 12 iulie 2019 , 21:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu a șocat pe toată lumea și cei care îl cunoșteau nu contenesc să vorbească despre golul pe care creatorul de modă l-a lăsat în urma lui.

La înmormântarea regretatului designer au venit foarte mulţi oameni care-i îi apreciau munca şi stilul, dar şi vedete care-l iubeau şi îl considerau prieten foarte bun.

Printre persoanele publice care au plâns la căpătâiul creatorului de modă şi s-au rugat pentru sufletul lui s-au numărat Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana Roman şi soţul ei, Ilinca Vandici, Alin Gălăţescu, Rita Mureşan şi Vica Blochina.

Câteva flori se regăsesc şi acum la locul de veci al controversatului prinţ al modei româneşti, iar la mormântul lui, devenit loc de pelerinaj după mediatizarea intensă din ultima lună, se reculeg zilnic tot felul de oameni. Unii l-au cunoscut, alţii nu!

Un vârstnic care merge în fiecare zi la cimitirul din Ferentari, unde se odihneşte soţia lui, chiar lângă locul de veci al designerului, ne-a povestit acum o

lună că, aproape în fiecare zi, un bărbat misterios merge, în jurul orei 19, la locul de veci şi plânge.

" Eu vin mereu la cimitir şi stau câteva, deseori până seara. Îi citesc ziarul soţiei mele, Dumnezeu să o ierte, şi îi mai povestesc ce se întâmplă în politică, pe la emisiuni...Aşa mă simt eu mai aproape de dânsa chiar dacă mulţi poate mă vor lua în derâdere. Văd mereu tot felul de bărbaţi bizari la mormântul lui Răzvan Ciobanu, că e aproape de cel al soţiei mele. Au haine lucioase, pantaloni mulaţi şi căciuli ciudate...Deh, stilul ăsta şui, de neînţeles al tinerilor. Mai e însă un domn, care pare om serios...Pe el l-am văzut de multe ori la mormânt. E tânăr, destul de înalt, se îmbracă normal, simplu, în culori închise şi stă la locul de veci minute bune. Suferă, săracul, se vede că a ţinut la răposat. Înainte să plece, mereu aprinde o candelă, are un ritual. Toate candelele pe care le vedeţi acolo sunt aprinse de el. Mie, sincer să fiu, nu mi-a plăcut de Răzvan Ciobanu absolut deloc, dar omul ăsta chiar mă impresionează", a declarat bărbatul cu două săptămâni în urmă.

Razvan Ciobanu, declaraţii şocante despre mormântul designerului! "Oamenii ăştia, domnule, ar trebui să aibă o conştiinţă şi o educaţie"

De la compasiune, vârstnicul a trecut subit la o stare de revoltă. Pe un ton răstit, acesta ne-a povestit că sunt anumite persoane care "efectiv îşi bat joc" de locurile de veci ale cimitirului din cartierul Ferentari.

" Unii oameni nu au pic de respect pentru cei plecaţi dintre noi. Confundă cimitirul cu un birt, fumează, beau şi aruncă ambalajele pe sau printre morminte. Aici nu este vina paznicilor, căci nu au cum să monitorizeze fiecare persoană care intră aici şi nici nu poţi să faci filtru la intrare, ca la aeroport. Oamenii ăştia, domnule, ar trebui să aibă o conştiinţă şi o educaţie, şi să nu-şi mai bată joc de tot ce e în jurul lor, şi cu atât mai puţin de un cimitir. Numai eu ştiu de câte ori am ridicat cutii de bere, chiştoace, ambalaje de dulciuri sau pachete de ţigări. Chiar şi în dreptul mormântului lui Ciobanu au dat unii un fel de "petrecere" acum câteva zile". Indivizi fără căpătâi!" a spus pensionarul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si